Rugăciune pentru ploaie săvârșită de șapte preoți, la Săveni

Rugăciune pentru ploaie săvârșită de șapte preoți, la Săveni

După ce la Vlăsinești, Hănești, Miron Costin și Știubieni sătenii, alături de preoți s-au rugat pentru ploaie, preotul Constantin Macuc îndeamnă locuitorii orașului Săveni și din localitățile limitrofe să se alăture, miercuri, la rugăciune pentru ploaie.

Atât locuitorii orașului Săveni, cât și cei din localitățile Petricani, Chișcăreni, Sat Nou, Bodeasa și Bozieni, sunt așteptați în dreptul Gării dintre Săveni și Petricani, începând cu ora 18:00. Cei care doresc să meargă în pelerinaj sunt așteptați la ora 17:45 în fața Bisericii „Sfântul Gheorghe” din Săveni.

„în postarea anterioară spuneam dacă este cazul, dar acum spun că este cazul. Astfel, vă așteptăm miercuri, de la ora 18:00 să ne întâlnim în dreptul gării sau la 17:45 cei ce vreți să plecăm de la Biserică. Durează doar două ore și vom fi măcar șapte preoți”, spune preotul Constantin Macuc.

Acesta a mai specificat faptul că la rugăciune va fi prezent și părintele stareț.

„Dumnezeu așteaptă și rugăciunea noastră, a săvinenilor! Suntem vreo cinci mii de suflete ce trăim în acest oraș. Mai mulți decât toți care au făcut cereri până acum! E drept să ne rugăm și noi dacă vrem să beneficiem de mila și darul lui Dumnezeu! A confirmat venirea și părintele stareț. Cei care aveți credință mai puternică luați și umbrele”, a completat preotul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
800

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1308

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
522

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...