Românca măritată cu Piero Ferrari: „De curând ne-am cumpărat o Dacia și ne-am plimbat prin București cu ea!”

Românca în vârstă de 31 de ani, căsătorită cu Piero Ferrari, co-proprietarul celebrului brand auto Ferrari și unul dintre cei mai bogați oameni din lume, cu o avere estimată la 6,3 miliarde de euro, face valuri prin stilul său de viață neconvențional și investițiile sale pe piața imobiliară românească.

Românca măritată cu Piero Ferrari: „De curând ne-am cumpărat o Dacia și ne-am plimbat prin București cu ea!”

Cuplul, care locuiește în Italia, a dezvoltat o legătură specială cu România, țara de origine a Rominei Gingașu. Deși pot accesa orice tip de vehicul de lux, preferă să exploreze Bucureștiul cu o mașină Dacia, demonstrând o abordare modestă și deconectată de faima brandului Ferrari.

Romina Gingașu a spus despre soțul său italian:

„Îi place în România. Este diferit față de Italia, România are un lifestyle frumos și ne place să venim pentru câteva zile. Ne deconectăm un pic de lumea Ferrari. Și chiar de curând ne-am cumpărat o Dacia și acum o lună ne-am plimbat prin București cu ea și i-a plăcut”, a spus soția lui Piero Ferrari”, a transmis ea potrivit Digi FM.

Investițiile tinerei în România sunt atent selecționate, orientându-se către sectorul imobiliar din 2016.

„A fost prima mea alegere să investesc aici, având o datorie morală față de țara mea”, a declarat ea într-un interviu pentru Forbes. Recent, a investit două milioane de euro pentru 20% din ansamblul rezidențial Sapphire Herăstrău, achiziționând un penthouse impresionant de 480 metri pătrați.

Într-o relatare personală despre relația sa cu Piero Ferrari, Romina a dezvăluit că l-a întâlnit pe omul de afaceri în Monte Carlo, în timp ce lucra la „Bombardier”, vânzând avioane private.

Ea a subliniat diferența de vârstă de 47 de ani dintre ei, explicând că personalitatea sa puternică, modelată de educația militară (a absolvit Academia Tehnică Militară), a influențat alegerea partenerului de viață.

„Și astfel am răspuns și întrebării ‘de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine?’. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am ‘decolat’. Era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii”, a menționat Gingașu.

Despre stilul de viață al cuplului, românca subliniază simplitatea și normalitatea. „Noi suntem o familie cât se poate de normală”, a adăugat ea, evidențiind importanța mesajului transmis prin vestimentație și comportament.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

Marţi, 30 Aprilie 2024
62

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

Marţi, 30 Aprilie 2024
91

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

Marţi, 30 Aprilie 2024
85

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...