Povestea unei învingătoare. După accidentul care i-a frânt mâinile, Alexia a renăscut într-o carieră muzicală (video)

Dumnezeu i-a luat pentru scurt timp mâinile, dar niciodată sufletul și vocea atât de prețioasă! Alexia Tudose, copilul minune din Botoșani care a supraviețuit miraculos unui accident de autocar și apoi i-au fost amputate mâinile, și-a lansat recent o melodie care a adunat în câteva zile peste 4.000 de vizualizări.

Câmpul de lavandă și fratele ei Eric, cel care a ținut-o strâns în brațe până la venirea salvatorilor, sunt dovada clară că speranța și iubirea nu trebuie să ne-o pierdem niciodată.

Sunt mărturiile șocante ale lui Eric, fratele Alexiei, și trăirile celor doi copii imediat după accidentul teribil de la jumătatea lunii decembrie. Se întorceau de la un festival când autocarul lor a derapat și a ajuns într-un cap de pod. Alexia suferea teribil pentru că rămăsese fără ambele mâini. Un caz dificil pentru medici, un impact uriaș asupra părinților. Au urmat mai apoi ore, zile, luni de chin, însă că printr-o minune medicii au găsit speranța.

Minuni există și o Românie întreagă s-a rugat pentru această copilă. Artist de mic, cu o voce uluitoare, Alexia părăsea chiar în ziua de Anul Nou spitalul. Erau primele ei cuvinte și primele raze de speranță! Începea un an provocator pentru ea, cu mâini noi și ambiții cât pentru 10 vieți.

Am reîntâlnit-o zâmbind așa cum a știut să o facă mereu. Și cu cântecul în inimă. Versurile sunt scrise chiar de Alexia și este primul cântec pe care a ales să îl filmeze într-o grădină plină de lavandă. Fratele ei i-a fost alături, și acum tatăl lor i-a ajutat așa cum a făcut-o mereu!

Fragilă, dar binecuvântată! A purtat pe umeri o durere infinită, dar forța ei uimitoare le-a dat speranțe părinților că greul poate fi învins. Cu o lejeritate incredibilă, copila vorbește despre suferință, însă cu un curaj nebanuit ne arată că merge mai departe cu mândrie! Alexia a găsit echilibrul în vocea ei! Cu multă răbdare și-a impus să fie bine. Ea însăși minune, o împarte acum mai departe!

Doi frați care iubesc muzica. Doi părinți care au avut nopți albe, care s-au rugat neîncetat. Care acum sunt poate mai uniți ca niciodată! În urmă cu câteva luni, Eric o ridica în brațe ca să o protejeze, șocat de impactul devastator. Astăzi o ține mândru în brațe pe Alexia și le arată tuturor că au învins!

Studio-ul de înregistrări este a doua casă pentru copilă, iar mentorul ei, o profesoară de canto, este fericită că o are alături în această călătorie. Pasiunea Alexiei pentru muzică a devenit o misiune asumată de întreaga familie. O spune cu lacrimi în ochi chiar tatăl ei, care îndeamnă toți părinții să lupte pentru fericirea copiilor, oricât efort ar fi necesar.

Ei sunt dovada clară că au mutat munți, au plâns pe holurile spitalelor, au implorat și s-au rugat pentru o minune! Și-au fost alături, iar acum lasă muzica să vorbească despre ei. Un destin care, fără dubii, va inspira și alte destine!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liviu Ciobotariu, înainte de meciul cu Dinamo: ”O misiune dificilă pentru noi, trebuie să fim pregătiți mental pentru acest joc!”

astăzi, 08:16

Dinamo și FC Botoșani s-au duelat în ediția precedentă pentru evitarea retrogradării și, în cele din urmă, s-au salvat ambele. Acum, „câinii” sunt pe locul 3 &icir...

ANM, prognoză meteo de ultimă oră! Nu furtuna Ashley va face ravagii în România, ci alt fenomen!

astăzi, 08:02

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză meteo de ultimă oră pentru România. Conform experţilor, nu furtuna Ashley va face ravagii în România, ci alt fenomen ...

Botoșăneanul care și-a ucis soția în scara blocului și-a pus capăt zilelor în penitenciar!

astăzi, 07:45

Paznicii penitenciarului l-au găsit pe bărbat, în toiul nopții. Bărbatul de 54 de ani fusese închis pentru omor calificat, la sfârșitul lunii martie, când și-a ucis so...