Oamenii legii au contribuit la ecologizarea județului (fotogalerie)

Oamenii legii au contribuit la ecologizarea județului (fotogalerie)

Astăzi jandarmii, polițiștii, pompierii și polițiștii de frontieră și-au lăsat deoparte uniforma și atribuțiile din fișa postului și s-au „înarmat” cu saci menajeri și mănuși, pentru a se alătura Campaniei „Let s do it Romania!”.

Peste 100 de polițiști au participat la Ziua curățeniei naționale și au ecologizat mai multe zone din județul Botoșani.

„Polițiștii au participat voluntar la activitate, contribuind astfel la refacerea ecosistemului și protejarea naturii”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

În această dimineață, 60 de voluntari din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani, dintre care 20 de elevi ai Școlii Militare de Subofițeri „Petru Rareș” din Fălticeni, aflați în stagiul de practică, au luat la pas pădurea Rediu de lângă municipiul Botoșani și Dealul Polonic de lângă municipiul Dorohoi.

„Jandarmii botoșăneni au participat la toate edițiile de până acum ale Let’s do it, România!, cea mai mare campanie de mobilizare a voluntarilor pentru a face curățenie în toată țara, într-o singură zi”, a declarat Dan Izotov, purtător de cuvânt în cadrul IJJ din Botoșani.

De asemenea, Pompierii botoșăneni au luat la pas zona pădurilor Lebăda, Gorovei și zona Gării din orașul Săveni.

„Participarea pompierilor la această activitate a avut ca scop și promovarea acțiunilor bazate pe spirit civic și voluntariat, aceștia participând la toate campaniile dedicate mediului înconjurător”, a adăugat și Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) din Botoșani.




















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1174

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9758

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1308

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...