Consiliul Județean Botoșani s-a raliat campaniei „Let's do it, România!” (fotogalerie)

Consiliul Județean Botoșani s-a raliat campaniei „Let's do it, România!” (fotogalerie)

Angajații Consiliului Județean (CJ) din Botoșani au ales ca, în cadrul campaniei „Let's do it, România!” din acest an, să ecologizeze Drumul Mănăstirilor.

„Ne pasă de mediu, iar acțiunile noastre au demonstrat mereu acest lucru. «Let's do it, România!» este o campanie binevenită și mă bucur că atât de mulți colegi din cadrul Consiliului Județean au participat astăzi la ecologizarea Drumului Mănăstirilor. În zona mănăstirilor se află arii protejate și este de datoria noastră, a tuturor botoșănenilor, să le menținem curate. De asemenea, Drumul Mănăstirilor este cea mai importantă rută turistică din județ, iar noi trebuie să facem tot ceea ce este omenește posibil să o punem în valoare pentru a-i maximiza potențialul”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean (CJ) din Botoșani.

La fel ca în edițiile trecute, în campania din acest an s-au implicat și instituțiile subordonate Consiliului Județean și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „ECOPROCES”, la care Consiliul Județean este membru.

„ECOPROCES” Botoșani a pus la dispoziția Gărzii de Mediu Botoșani 480 role saci menajeri 120 litri (10 buc./rolă), operatorii de salubritate vor colecta sacii cu deșeuri adunați în puncte fixe, iar operatorul Centrului de Management Integrat al Deșeurilor Stăuceni, pe parcursul acțiunii, își va prelungi programul.












 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1067

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9575

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1303

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...