Mii de botoșăneni au ieșit pe Pietonalul Unirii, în prima zi a Street Food Festival (video)

Mii de botoșăneni au ieșit pe Pietonalul Unirii, în prima zi a Street Food Festival (video)

Aproximativ 2.000 de persoane au ieșit pe Pietonalul Unirii, vineri, în prima zi de desfășurare a Street Food Festival, un eveniment desfășurat în premieră în Botoșani.

În fața tarabelor cu produse variate și mâncăruri cu specific italian, mexican sau spaniol s-au format cozi considerabile, iar mesele și hamacele montate în zonă au fost ocupate în totalitate. Circulația a fost îngreunată, însă botoșănenii s-au arătat încântați de conceptul inedit.

„Nu am mai văzut așa ceva aici, la Botoșani, cred că s-au inspirat din afară. Nu mai e fumul acela clasic de la grătare și nici haosul cu pahare de plastic peste tot și dozatoare de bere. E muzică ok, îmi place”, a spus o femeie, care ieșise împreună cu cei doi copii.

„E interesant și mă bucur că au reușit să schimbe maniera cu care suntem obișnuiți când vine vorba de un festival”, a spus un tânăr.

Concertele sunt susținute pe o scenă amenajată pe esplanada Monumentului Răscoalei din 1907. Prima seară a fost dedicată trupelor JazzyBit și Vunk.

Seria spectacolelor continuă, sâmbătă, cu Melting Dice și Jurjak, iar duminică vor cânta The Kryptonite Sparks și The Mono Jacks.

Street Food Festival este organizat în parteneriat cu Primăria municipiului Botoșani.

 

 














 

 

Spune-ne opinia ta