Mii de botoșăneni au ieșit pe Pietonalul Unirii, în prima zi a Street Food Festival (video)

Mii de botoșăneni au ieșit pe Pietonalul Unirii, în prima zi a Street Food Festival (video)

Aproximativ 2.000 de persoane au ieșit pe Pietonalul Unirii, vineri, în prima zi de desfășurare a Street Food Festival, un eveniment desfășurat în premieră în Botoșani.

În fața tarabelor cu produse variate și mâncăruri cu specific italian, mexican sau spaniol s-au format cozi considerabile, iar mesele și hamacele montate în zonă au fost ocupate în totalitate. Circulația a fost îngreunată, însă botoșănenii s-au arătat încântați de conceptul inedit.

„Nu am mai văzut așa ceva aici, la Botoșani, cred că s-au inspirat din afară. Nu mai e fumul acela clasic de la grătare și nici haosul cu pahare de plastic peste tot și dozatoare de bere. E muzică ok, îmi place”, a spus o femeie, care ieșise împreună cu cei doi copii.

„E interesant și mă bucur că au reușit să schimbe maniera cu care suntem obișnuiți când vine vorba de un festival”, a spus un tânăr.

Concertele sunt susținute pe o scenă amenajată pe esplanada Monumentului Răscoalei din 1907. Prima seară a fost dedicată trupelor JazzyBit și Vunk.

Seria spectacolelor continuă, sâmbătă, cu Melting Dice și Jurjak, iar duminică vor cânta The Kryptonite Sparks și The Mono Jacks.

Street Food Festival este organizat în parteneriat cu Primăria municipiului Botoșani.

 

 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Tânăr rănit în urma coliziunii dintre două autoturisme și o cisternă (video)

astăzi, 10:30
212

Un grav accident rutier a avut loc, miercuri dimineață, în localitatea Cămătărești Deal, fiind implicate două autoturisme și autocisternă, au anunțat reprezentanții Inspectoratului Ju...

Peste 300 de botoșăneni diagnosticați cu COVID-19. Un pacient infectat a murit pe ATI

Marţi, 4 Octombrie 2022
270

27 de botoșăneni au fost diagnosticați cu infecție COVID-19, în ultimele 24 de ore, arată datele transmise marți de Direcția de Sănătate Publică (DSP).În acest interval tempo...

Pompierii atrag atenția asupra riscurilor asociate vinului în proces de fermentare

Marţi, 4 Octombrie 2022
68

Odată cu venirea toamnei și după culegerea viilor, mulți dintre cetățeni pregătesc vinul în gospodării. În condițiile în care acesta nu este depozitat în spații cores...