Micuțul botoșănean care a impresionat jurații emisiunii Românii au talent: „Știu să scriu de la patru ani, știu să citesc de la trei ani”

Micuțul botoșănean care a impresionat jurații emisiunii Românii au talent: „Știu să scriu de la patru ani, știu să citesc de la trei ani”

Patrick Ciocan este botoșăneanul supradotat, în vârstă de doar 7 ani, care a reușit să impresioneze jurații emisiunii Românii au talent cu istețimea sa, arătând cât este de talentat la geografie.

"Pe mine mă chemă Patrick, eu sunt din Botoşani. Ştiu să scriu de la patru ani, ştiu să citesc de la trei ani. Am învăţat singur. Am venit la Românii au Talent că îmi place şi n-am fost niciodată”.

 Puştiul din Botoşani a ghicit toate ţările de pe hărţile care apăreau pe ecran random, ba mai mult, a spus ce capitală are fiecare ţară, dar şi ce ţări îi sunt vecine ţării respective.

"O să arăt toate ţările din lume, capitalele, vecinii, iar după aia, datele din calendar din 1980 până 2048", le-a spus copilulul, celor patru juraţi.

Numărul cu care puştiul a venit la Românii au Talent, sezonul 11, a fost interactiv şi au partipat şi juraţii, care i-au spus lui Patrick nişte date random, iar copilul a nimerit în ce zi a fost acea dată.

Curios care este secretul copilului, Smiley l-a întrebat pe concurent: "Patrick, tu cum îţi dai seama? Memorezi toate formele ţărilor?", iar Patrick a răspuns timid: "Da".

Florin Călinescu a vrut să-l încurce pe concurent şi l-a întrebat în ce zi pică 29 februarie 2041, însă puştiul isteţ a răspuns: "În 2041 nu este 29 februarie!".

"Din punctul meu de vedere nu pot să comentez aşa ceva pentru că mă şi sperii. N-am ştiut şi nu o să ştiu în viaţa mea ce ştii tu şi din cauza asta vreau să te duci acasă cât mai repede cu un DA din partea mea", a spus Florin Călinescu.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
181

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
958

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
475

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...