Mesaje patriotice transmise de voluntarii Asociației „Arlechino Moldova” de Ziua Națională a României (fotogalerie)

Mesaje patriotice transmise de voluntarii Asociației „Arlechino Moldova” de Ziua Națională a României (fotogalerie)

De Ziua Națională a României voluntarii Asociației „Arlechino Moldova” transmit mesaje patriotice către toți românii din colțurile lumii. Dincolo de manifestări susținute politic, dincolo de investiții corupte, dincolo de poze de imagine alături de cultură, sport sau acte caritabile. Pentru că nicio națiune nu a fost ridicată prin lucruri materiale, ci de oameni prin oameni. Oameni ale căror valori le putem regăsi și în caracterele unor copii drepți, care își iubesc țara și cred necondiționat în ea. Pentru ei, pentru viitorul lor, România, te iubim! La mulți ani!

Pentru mulți adolescenți România este un „univers nesfârșit”, locul în care putem alege să avem parte de schimbare și locul în care solidaritatea este importantă.

„Romania este acasă. Iubesc această țară pentru tradițiile și obiceiurile ei. Este atât de colorată geografic, cât și bogată în cultură. Marile personalități și-au pus amprenta vizibil pe fiecare zonă turistică. Cu toate acestea, haosul, ușor, ușor descrie perfect această țară parcă lipsită de interes din partea fiecărui cetățean”, a transmis Magdalena Mihai.

„Iubesc România pentru că dintre toate locurile în care am călătorit, acasă este doar aici. O iubesc pentru că descopăr mereu spații noi de frumusețe într-un univers parcă nesfârșit. Este locul în care poți alege să fii parte din schimbare. La mulți ani, România”, este mesajul Dayanei Prajanu.

„Apreciez România pentru că aceasta este țara în care m-am născut, deși am călători în diferite locuri minunate și am cunoscut persoane speciale. Nu am cuvinte să descriu cât de fabuloasă este această țară. 1 decembrie marchează ziua în care a mai trecut un an de când suntem români. La mulți ani”, spune Elisa Darvaru.

Mădălin, un voluntar al Asociației „Arlechino Moldova”, spune despre România că România este țara posibilităților, deși acest lucru nu pare.

„Majoritatea românilor muncesc zilnic pentru obiectivele lor și nu se lasă până nu le îndeplinesc. Avem atât de multe lucruri realizate până acum încât aș sta ore în șir să le enumăr. Mă bucur că sunt român, pentru că țara noastră e puternică, frumoasă și bogată. La mulți ani, România”, spune Mădălin.

„1 decembrie este o zi sfântă, care marchează desăvârșirea României Mari, României moderne. Este momentul potrivit pentru a ne aminti că dacă ne dorim o țară frumoasă trebuie să fim uniți atât pentru viața noastră, cât și pentru cea a celor din jur”, transmite Erika Nițura.

Vlad Constantin spune că, „de când se știe, românul trăiește cu credința în suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubește pe noi, la fel și noi trebuie să ne iubim patria și să o respectăm. La mulți ani, române. Fii mândru de țara ta. La mulți ani românilor de pretutindeni.”

„La mulți ani, România. Deși ura a învrăjbit pe mulți dintre noi... pot spune că totuși mai există lucruri pe care gândirea negativă nu le poate schimba, și anume, noi, voluntarii, tinerii, care suntem aici să schimbăm imaginea pe care unii oameni o au despre această țară firavă”, transmite Oxana Lalac.







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

astăzi, 19:19
160

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

astăzi, 17:18
315

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

astăzi, 15:27
254

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...