Doina Federovici, laureata Galei „Top 100 femei de succes” pentru „creșterea spectaculoasă a investițiilor” (fotogalerie)

Doina Federovici, laureata Galei „Top 100 femei de succes” pentru „creșterea spectaculoasă a investițiilor” (fotogalerie)

Președintele Consiliului Județean (CJ), Doina Federovici, a fost distinsă în cadrul Galei „Top 100 femei de succes” a revistei „Capital”, la categoria dedicată administrației publice, pentru „creșterea spectaculoasă a investițiilor”.

În primele trei luni ale anului 2022, lidera CJ a reușit performanța de a atrage venituri de 11 milioane de euro, dintre care 7 milioane euro sunt fonduri europene. În 2021, investițiile au însumat 33 milioane de euro, de 5 ori mai mult decât în ultimii cinci ani.

„Vă salut pe toți și fiecare în parte cu deosebit respect. Este o sală de gală pentru cele 100 de femei de succes ale României care am trecut prin filtrul extrem de riguros al domnilor de la Revista Capital. Acest premiu încununează munca pe care am dus-o pentru botoșănenii mei dragi. Un simplu „mulțumesc” face diferența. O echipă puternică face diferența dintre eșec și succes. Conduc o comunitate de jumătate de milion de români, nu este ușor, prin multă muncă și determinare facem imposibilul posibil. Mulțumesc „Capital” și familiei mele. Da, stimate doamne, avem nevoie de experiența dumneavoastră în toate domeniile! Mă înclin în fața dvs. în fața muncii pe care o realizați și să ne dea Dumnezeu sănătate, dacă suntem sănătoși le facem pe toate cele trebuincioase. Hai la Botoșani!”, a spus Doina Federovici în timpul ceremoniei de decernare a premiilor.

Într-un mesaj postat pe Facebook ulterior, președintele CJ Botoșani a vorbit despre munca din spatele obținerii acestui premiu, dar și despre sacrificiile din viața personală.

„Dincolo de premiu, când munca și realizările tale sunt recunoscute la scenă deschisă, când primești un simplu mulțumesc pentru ceea ce ai făcut, atunci te poți considera un om împlinit. Aceste lucruri îmi dau puterea de a merge mai departe, îmi întăresc convingerea că am făcut ceea ce trebuie în această primă parte a mandatului meu de președinte al Consiliului Județean Botoșani.

În acest moment se cade să aduc sincere mulțumiri celor care mi-au fost alături. În primul rând, aș mulțumi familiei, în special soțului și fetiței mele, cu ajutorul cărora am reușit să trec peste multe momente grele, ei fiind resursa mea principală de energie și motivație. Au înțeles că ceea ce fac necesită implicare totală în problemele comunității, au fost alături mine și m-au încurajat, chiar dacă am fost departe de ei. Pentru asta, le sunt profund recunoscătoare”, a explicat Doina Federovici.

Gala „TOP 100 femei de succes” reprezintă un eveniment de tradiție organizat de revista Capital și este dedicată recunoaşterii meritelor și a implicării femeilor în dezvoltarea mediului economic, social, cultural sau politic din România.

Structurat pe 10 categorii, Afaceri, Management, Societate Civilă, Sport, Medicină, Mass Media, Marketing, Administrație Publică, Spectacol și Învățământ/Cercetare, topul dezvăluie cine sunt femeile de succes ale României cu realizări notabile în anul 2021.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Lipsa apei scoate oamenii în stradă; protest în fața Primăriei din Trușești (video)

Vineri, 24 Iunie 2022
742

Zeci de locuitori ai comunei Trușești au protestat în fața Primăriei din cauza problemelor de alimentare cu apă. De câteva luni, oamenii beneficiază de serviciu numai două-trei zile...

Bărbat acuzat că a încercat să violeze două femei de 92 și 77 de ani

Vineri, 24 Iunie 2022
387

Un bărbat de 58 de ani, din comuna Suharău, a fost reținut pentru 24 de ore, joi, fiind acuzat de două tentative la viol și furt calificat, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ)....

Șoferi amendați și autovehicule blocate de polițiștii locali

Vineri, 24 Iunie 2022
405

Zece autovehicule de transport pentru persoane și marfă au fost blocate, iar conducătorii auto au fost amendați, în timpul unei acțiuni de verificare a polițiștilor locali, desfășurată...