Cum a ajuns cofetăria unei botoșănence din Londra raiul indienilor și al pakistanezilor!

"Sister, one more savarina!" (Soro, încă o savarină!), sunt cuvintele care se aud cel mai des în cofetăria pe care botoșăneanca a deschis-o în inima Londrei.

Cum a ajuns cofetăria unei botoșănence din Londra raiul indienilor și al pakistanezilor!

   Foto: Facebook / Anunțul UK

Mihaela Ursu (Sidor), o moldoveancă din Botoșani, s-a străduit ceva timp să-i cucerească pe românii din Hounslow cu cofetăria ei situată pe High Street. N-a fost ușor, pentru că până acum câțiva ani făcuse prăjituri doar acasă, ea fiind de meserie asistentă medicală, nu cofetăreasă.

Dar, pentru că a pus mult accent pe calitate, a reușit. Însă asta nu e tot! Drept bonus, Mihaela se bucură azi și de un succes uriaș printre indienii și pakistanezii din zonă, Hounslow fiind recunoscută pentru numărul foarte mare de indieni și pakistanezi care locuiesc aici.

"Prin perseverență și calitatea produselor am reușit să sensibilizez chiar și papilele gustative ale grupurilor etnice ce predomină, aici, în Hounslow. Niciodată nu aș fi crezut să am atât de mulți clienți indieni, pakistanezi și irakieni", a spus șefa de la Mihaela Bakery, pentru Anunțul UK.

Împrietenirea Mihaelei cu indienii și pakistanezii nu a fost chiar foarte ușoară, iar o vreme românca i-a "îndulcit" pe gratis, până să îi cucerească. "M-au întrebat cum mă numesc, iar după ce m-am prezentat, mi-au zis că... ce nume e ăsta??!!", a mărturisit moldoveanca. Din momentul respectiv, indienii i-au transmis că, pentru ei, ea este "Sister" și de atunci numai așa o strigă.

Conform Mihaelei Ursu, indienii, pakistanezii și irakienii sunt înnebuniți după prăjiturile românești și nu de puține ori s-a întâmplat ca ei să ceară rețetele pentru savarine, amandine sau cremșnit.
(Foto: Facebook / Anunțul UK)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni, în mijlocul copiilor la Școala de vară, cu ce surprize au venit! (foto)

astăzi, 20:01
9

Salvatorii le-au vorbit celor 50 de copii  cu vârste cuprinse între 6și 17 ani despre cum să-și protejeze propria viață, dar și cum să-și ajute semenii aflați în situa...

Vrei să urmezi o carieră de ofițer în Jandarmeria română? IJJ Botoșani recrutează candidați!

astăzi, 18:54
58

La Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza", comun pentru femei și bărbați, sunt alocate:- 10 locuri pentru Jandarmeria Română la Facultatea de Poliţie pentru învăţ...

APIA Botoșani: Apel la fermieri pentru respectarea interdicției de a incendia vegetația!

astăzi, 18:00
44

Fermierii care primesc sprijin prin intervențiile din Planul Național Strategic PS 2023-2027 trebuie să respecte normele privind condiționalitatea pe întreaga exploatație agricolă și pe t...