Cum a ajuns cofetăria unei botoșănence din Londra raiul indienilor și al pakistanezilor!

"Sister, one more savarina!" (Soro, încă o savarină!), sunt cuvintele care se aud cel mai des în cofetăria pe care botoșăneanca a deschis-o în inima Londrei.

Cum a ajuns cofetăria unei botoșănence din Londra raiul indienilor și al pakistanezilor!

   Foto: Facebook / Anunțul UK

Mihaela Ursu (Sidor), o moldoveancă din Botoșani, s-a străduit ceva timp să-i cucerească pe românii din Hounslow cu cofetăria ei situată pe High Street. N-a fost ușor, pentru că până acum câțiva ani făcuse prăjituri doar acasă, ea fiind de meserie asistentă medicală, nu cofetăreasă.

Dar, pentru că a pus mult accent pe calitate, a reușit. Însă asta nu e tot! Drept bonus, Mihaela se bucură azi și de un succes uriaș printre indienii și pakistanezii din zonă, Hounslow fiind recunoscută pentru numărul foarte mare de indieni și pakistanezi care locuiesc aici.

"Prin perseverență și calitatea produselor am reușit să sensibilizez chiar și papilele gustative ale grupurilor etnice ce predomină, aici, în Hounslow. Niciodată nu aș fi crezut să am atât de mulți clienți indieni, pakistanezi și irakieni", a spus șefa de la Mihaela Bakery, pentru Anunțul UK.

Împrietenirea Mihaelei cu indienii și pakistanezii nu a fost chiar foarte ușoară, iar o vreme românca i-a "îndulcit" pe gratis, până să îi cucerească. "M-au întrebat cum mă numesc, iar după ce m-am prezentat, mi-au zis că... ce nume e ăsta??!!", a mărturisit moldoveanca. Din momentul respectiv, indienii i-au transmis că, pentru ei, ea este "Sister" și de atunci numai așa o strigă.

Conform Mihaelei Ursu, indienii, pakistanezii și irakienii sunt înnebuniți după prăjiturile românești și nu de puține ori s-a întâmplat ca ei să ceară rețetele pentru savarine, amandine sau cremșnit.




(Foto: Facebook / Anunțul UK)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod galben de ploi și grindină în șapte localități din Botoșani!

astăzi, 17:55
60

Până la ora 18:35, localitățile Dorohoi, Șendriceni, Vârfu Câmpului, Cândești, Brăești, Văculești și Lozna se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galbe...

Meseria de salvator, prezentată elevilor unui liceu din județul Botoșani! (galerie foto)

astăzi, 17:10
30

Peste 200 de tineri de la Liceul „Regina Maria” din municipiul Dorohoi au aflat, astăzi, cum pot să devină pompieri. Pașii ce trebuie urmați pentru a putea îmbrăca haina de sal...

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă: „Ne dorim ca efectivele de ordine publică să aibă o prezență vizibilă și activă în teren!” (foto)

astăzi, 15:48
96

Prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, a convocat, luni, o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întălnirea de lucru au participat Comisar șef Costî...