„Copii fericiți de ziua lor de naștere”, un nou proiect al unei parohii din Botoșani!

Foarte mulți copii din județul Botoșani doar visează să sufle în lumânările de pe tortul pentru ziua lor de naștere.

Parohia Pacea din municipiul Botoșani lansează, de la 1 septembrie, un nou proiect de suflet pentru a veni în sprijinul famiilor pentru care viața s-a arătat a fi nedreaptă.

Foarte mulți copii nu au avut niciodată un tort de ziua lor de naștere, dar nu mai spunem nici de faptul că unii nici nu și-ar sărbătorit vreodată aniversarea. De aceea, Parohia Pacea lansează proiectul „Copii fericiți de ziua lor de naștere!”, alături de cei de la „Cutia cu iubire”.

„Ne dorim să organizăm o dată pe lună ziua unui copil sau a mai multor copii care își sărbătoresc ziua de naștere în luna respectivă. Ne dorim să le oferim câte un cadou, tort, pizza, suc, confetti și ar fi minunat dacă am putea să organizăm această zi la un spațiu de joacă”, au transmis reprezentanții Parohiei Pacea.

Cei care doresc să fie sărbătoriți sau chiar ar dori să facă o surpriză unui copil, însă factorul financiar nu le permite, trebuie să dea un mesaj pe whatsapp la numerele de telefon 0743 326 171 (Anamaria Macuc) și 0783 050 260 (Cutia cu Iubire).

Trebuie să specifice următoarele informații: numele copilului, localitatea, câți ani împlinește și pe ce dată este născut. De restul se ocupă inițiatorii proiectului „Copii fericiți de ziua lor de naștere”.

Împreună putem aduce zâmbete noi în viața copiilor. Zâmbete ce lipsesc de pe chipul multor copii sau zâmbete ce ne-au lipsit chiar nouă, cândva”, a transmis Anamaria Macuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O firmă din Botoșani vrea să reabiliteze rețelele termice din municipiul Suceava!

astăzi, 10:15

A fost depusă o singură ofertă, cea a firmelor Elsaco Electronic Botoșani, lider de asociere, SICOR București și Conest Iași. Durata contractului este 29 luni, din care cinci luni pentru pro...

Inteligența artificială revoluționează evaluarea în educație!

astăzi, 09:33

Evaluarea elevilor în școli și universități este pe cale să se schimbe radical, pe măsură ce inteligența artificială (AI) își face loc în sistemul educațional. Examenele t...

Biserica rectitorită la Hlipiceni de Arhim. Ciprian Grădinaru va fi sfințită sâmbătă

astăzi, 08:24

Sâmbătă va fi resfințită Biserica „Izvorul Tămăduirii” din Hlipiceni, județul Botoșani, localitatea natală a Arhimandritului Ciprian Grădinaru, Eclesiarhul Paraclisului Cat...