Concertul tradițional al Mitropoliei la Botoșani, intrare pe bază de invitații

Evenimentul aduce în fața publicului botoșănean cântăreți bisericești, care vor încânta publicul cu tradiționalele colinde.

Concertul tradițional al Mitropoliei la Botoșani, intrare pe bază de invitații

   Foto: Doxologia.ro

În contextul „Anului comemorativ al imnografilor și cântăreților bisericești (psalți)”, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, Protopopiatul Botoșani organizează și în acest an tradiționalul concert de colinde al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.

Concertul tradițional de colinde se numește „Bucuria Nașterii Domnului” și va avea loc pe 13 decembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” din Botoșani, de la ora 17:00.

Vor urca pe scenă Grupul psaltic „Filotheos” al Seminarului Teologic din Botoșani, Corul cântăreților bisericești, Corul Parohiei „Sfântul Ioan Botezătorul”, Grupul vocal instrumental „Anastasi” al Parohiei Joldești, Corul Parohiei „Sfântul Antonie cel Mare” și Corala „Raluca Iurașcu” ce aparține Centrului Cultural „Mihai Eminescu” din Vorona.

La acest eveniment va participa și Preasfințitul Părinte Nichifor Botoșăneanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Iașilor.

Cetățenii care doresc să participe și la acest concert de colinde trebuie să știe că intrarea se va face pe bază de invitații, care pot fi luate de la bisericile din parohii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

astăzi, 17:22
99

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

astăzi, 16:25
167

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...

Fuego: ”Iubesc Moldova pentru că o parte din familia mea e născută aici, la Botoșani”

astăzi, 15:03
2018

“Cânt mereu cu drag pentru moldoveni, pentru că tatăl meu e din județul Botoșani, dar a plecat în Ardeal când avea 4 anișori. Bunicul meu a luptat la Mărășești-Oituz&r...