Cele mai longevive cupluri premiate de municipalitatea botoșăneană! (foto, video)

48 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie și șase cupluri care au atins „performanța” de 60 de ani de când s-au căsătorit au fost celebrate la Botoșani.

Cele mai longevive cupluri premiate de municipalitatea botoșăneană! (foto, video)

Evenimentul s-a desfășurat în sala „Mihai Eminescu” din incinta Primăriei municipiului Botoșani, care a devenit neîncăpătoare pentru zecii de bătrâni chemați de municipalitate să fie premiați.

Marți, 26 martie, au fost felicitați cu această ocazie doar o parte dintre cuplurile nominalizate, miercuri urmând să fie sărbătoriți ceilalți botoșăneni.

Este vorba despre un număr de 54 de cupluri care sărbătoresc Nunta de Aur și Nunta de Diamant. Dintre acestea, 48 marchează 50 de ani de căsnicie (Nunta de Aur), iar șase sărbătoresc 60 de ani de mariaj (Nunta de Diamant).

Mă bucur să văd cu zâmbetul pe buze și fericiți. Vreau să le mulțumesc și colegilor mei care au contribuit la buna desfășurare a cadrului pe care îl vedeți astăzi aici. De asemenea, vreau să vă mulțumesc și dumneavoastră pentru că ați ajuns la 50 de ani de căsătorie și chiar 60 de căsătorie. Nu știu dacă este mult sau puțin, dar este o viață de om, cu înțelegeri, bune și cu rele, iar Primăria municipiului Botoșani vă felicită. Eu am onoarea să fiu astăzi aici să vă pot înmâna diplomele și sumele de bani pe care le-am aprobat în Consiliul Local. Vreau să vă transmit toate gândurile mele, ale noastre, de bine, să vă felicit pentru tot ceea ce ați făcut pentru acest oraș și pentru ceea ce veți face. Dacă ați ajuns la pensie nu înseamnă că nu veți mai avea contribuție în acest oraș. Vă felicit pentru spiritul civic de care dați dovadă când vă plătiți taxele și impozitele pentru că vă vedem la Direcția de Taxe și Impozite printre primii”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

 








 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
845

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1343

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
553

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...