Surpriză pentru polițiști: Micul Aryan a fost prezent pe „Unirii”, alături de salvatorii săi! (foto, video)

Astăzi polițiștii sărbătoresc 202 ani de la atestarea documentară a Poliției Române, ocazie cu care au fost organizate activități la Botoșani, dar și în țară.

Surpriză pentru polițiști: Micul Aryan a fost prezent pe „Unirii”, alături de salvatorii săi! (foto, video)

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani și-au dat întâlnire cu botoșănenii pe Pietonalul „Unirii”.

La activitățile desfășurate cu ocazia celebrării a 202 ani de la înființarea Poliției Române au participat polițiștii din cadrul Centrului de Reținere și Asrestare Preventivă, Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciul Criminalistic, Biroului pentru Protecția Animalelor, Compartimentul de analiză și Prevenire a Criminalității și Biroului de Siguranță Școlară.

Polițiștii au prezentat tehnica de intervenție, armamentul și autospecialele din dotare, însă atracția evenimentului au fost „mascații”, care i-au cucerit pe copiii de toate vâstele.

O supriză pentru polițiști și pentru cei prezenți la eveniment a reprezentat-o apariția micului Aryan, copilul pentru căutarea căruia au fost mobilizate toate structurile Ministerului Afacerilor Interne și întreaga comunitate.

Băiatul de doar doi ani a venit însoțit de părinții săi.

Cei trei polițiști care l-au găsit în pădure au profitat de moment și i-au dăruit jucării care să-i amintească de oamenii legii. Astfel, micul Aryan a primit o mașinuță de poliție.

Reamintim faptul că Laurențiu, Emanuel și Ionuț, cei trei polițiști care l-au găsit pe Ayan în pădure, au primit distincții de la Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

 






 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
158

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
118

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
143

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...