Botoșăneanul salvator de inimi, invitat al clubului Toastmasters Botoșani

Asociația „Salvează o inimă” a reușit, de când funcționează, să aducă speranță în peste 1.100 de familii greu încercate de soartă, oferindu-le banii necesari pentru tratamente și soluții care să salveze vieți și să alunge suferința.

Botoșăneanul Vlad Plăcintă este în spatele acestor impresionante cifre, cel care, alături de echipa sa și prin donațiile binefăcătorilor, a reușit strângerea a aproape 20 de milioane de euro pentru cazuri sociale și medicale disperate. Cum, în aceste zile, „riscă” să ajungă cunoscut la nivel național grație galei „Omul anului” în care este un concurent cu șanse mari de câștig, Vlad a fost invitat și de clubul de public speaking Toastmasters Botoșani, pentru a aduce inspirație și energie celor care se formează ca lideri în cadrul clubului.

Un interviu realizat de Raluca Bărăceanu, fost președinte, actualmente vicepreședinte pe relații publice al clubului botoșănean, a făcut, marți seară, deliciul audienței formate din membrii și invitații de la Toastmasters. Aceasta pentru că Vlad este un om cu un suflet deosebit, dar și cu o prezență luminoasă, energică și aducătoare de bună dispoziție. Întristează prin poveștile celor pe care îi ajută și i-a ajutat în toți acești ani, dar al căror destin nu l-a putut schimba, însă transmite un imens curaj și un optimism debordant alimentat de o credință deschisă și sinceră în Divinitatea cu adevărat salvatoare.

Specializat în toate modalitățile de fund-raising, pionier în introducerea unora dintre metodele folosite acum pentru strângerea de fonduri pentru cauze sociale, Vlad Plăcintă a povestit ce îl motivează să continue munca teribilă de promovare a campaniilor prin care prezintă cazurile sociale și colectează donațiile făcute. O platformă specială ce îi informează pe binefăcători despre schimbările survenite în traseul spre vindecare al beneficiarilor dovedește o transparență prin care Vlad a câștigat și câștigă încrederea celor ce donează.

Vlad Plăcintă este unul dintre cei 13 finaliști ai galei „Omul anului” lansată recent de TVR, voting-ul fiind deschis până pe 20 decembrie pe site-ul http://omulanului.tvr.ro/de-ziua-nationala-tvr-prezinta-eroii-dintre-noi-la-gala-omul-anului_43773.html .

Membrii Toastmasters l-au votat pe Vlad și l-au invitat să le mai aducă din suflul său magic și luminos, oricând timpul îi va permite.

Toastmasters Botoșani se întrunește în fiecare marți seara în Irish Pub, la ora 18:30 și își așteaptă cu căldură și profesionalism membrii și invitații, aceștia fiind oricare dintre botoșănenii ce doresc să-și formeze și dezvolte calitățile de vorbitori în public. Și cei care doresc să se formeze ca lideri sunt așteptați, dar și persoanele, de orice vârstă, care, pur și simplu, vor să se simtă bine în compania unor botoșăneni veseli și pricepuți în managementul emoțiilor și discursul care convinge.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concurs la Spitalul „Mavromati” cu toți candidații respinși, o lucrare a fost anulată!

astăzi, 13:46

Spitalul Județean „Mavromati” a organizat concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical pe nutriție dietetică/generalist. Din cei patru candidați care au ajuns la proba scri...

Risc de inundații pe râurile Prut și Jijia până pe 1 octombrie!

astăzi, 12:34

Hidrologii au actualizat prognoza și au anunțat că există, în continuare, risc de inundații pe râurile Jijia, Prut și afluenții acestora. De asemenea, a fost emis un cod cod port...

Lângă noi: Primul tramvai-cafenea din România a ieșit pe traseu!

astăzi, 11:38

Primul tramvai cafenea de la noi din țară a ieșit pe traseu la Iași. Turiștii, dar și ieşenii au îmbrățișat rapid ideea, mai ales că drumul este foarte atractiv, urcând dealul C...