Artista care a copilărit în Dorohoi a murit în ziua în care a împlinit 38 de ani. ”Ai fost puternică până în ultima clipă!”

A crescut, alături de fratele ei, în casa de copii. A învins toate greutățile și nu a renunțat niciodată la visul ei. Devenise o voce cunoscută în muzică, dar era mândră mai cu seamă de faptul că este mamă.

Artista care a copilărit în Dorohoi a murit în ziua în care a împlinit 38 de ani. ”Ai fost puternică până în ultima clipă!”

Carmen Lela s-a stins sâmbătă, 20 ianuarie. În ziua în care împlinea 38 de ani. Se afla la spital în stare gravă, suportând o operație extrem de dificilă.

”În acest moment ea luptă pentru viața ei. Avem nevoie de mulți oameni care să se roage pentru ea. Dumnezeu să aibă milă de ea”, era mesajul transmis de sora ei, Lucia.

Din nefericire, trupul slăbit al lui Carmen a cedat...

”Te-ai luptat enorm și ai fost puternică până în ultima clipă. Astăzi, de ziua ta, te-ai stins… Dumnezeu să te odihnească în pace, sora mea scumpă”, a scris cu durere nemărginită Lucia.



Poveste de viață inspirațională

Carmen Lela, cunoscută cu numele de artistă LELA, a crescut alături de fratele ei, Ciprian, în Dorohoi, oraș în care a urmat și Liceul ”Regina Maria”. Cei doi frați și-au spus povestea, în urmă cu câțiva ani, pentru a servi drept exemplu copiilor care trec prin aceleași greutăți: viața în sistemul de protecție a statului.

”Viața prin care am trecut, experiențele noastre - și sper ca și trăririle și rezultatele pe care noi le-am obținut în toți acești ani - să fie o inspirație pentru ceilalți. Am trăit și noi, ca și voi, experiențe rele, nu ușor de trecut, dar vrem astăzi ca cei care vă aflați într-un punct de răscruce să înțelegeți că totul are un rezultat bun dacă îți dorești acest lucru și lupți pentru ceea ce ți-ai dorit. Să nu renunțați niciodată la vise pentru că, la orice vârstă te-ai afla, aceste vise sunt singurele care te țin pozitiv pe tot parcursul timpului”, spunea Ciprian, acesta povestind că, dintre cei patru frați, doi au crescut în Bacău, iar ceilalți în Dorohoi. Cei din urmă, Ciprian și Lela.

”Având situația precară în familie a trebuit să ajungem prin centrul de plasament. Am trăit această experiență, nu una foarte urâtă, nu pot să spun că a fost atât de terifiant, a avut și momente frumoase această experiență, colectivul foarte frumos, te simți nu ca în sânul familiei, dar e o prietenie care se leagă pe viață. Educația de care ai parte acolo este una benefică, de viitor, dacă vrei să reușești în viață trebuie să asculți la ceea ce ți se spune, sunt lucruri importante. Poate că acum nu le vezi, dar sunt oameni în jur care te sfătuiesc și te îndrumă să devii un om matur, puternic, stabil, pe puterile tale. Toți luptăm pentru asta și dacă dai atenție poți reuși”, a spus Ciprian.

”Continui să îmi trăiesc visele!”

În ciuda greutăților, Carmen nu și-a pierdut niciodată speranța.

”Depinde cât de departe vrei tu să ajungi, cine vrei tu să fii. Eu am fost nevoită să trec prin foarte multe greutăți până să ajung unde am ajuns. Am avut piedici, am fost descurajată, în schimb am avut ambiție, am crezut în mine și cred în mine! Continui să îmi trăiesc visele”, spunea Carmen în urmă cu câțiva ani.

Era mândră de tot ceea ce reușise în viață. Era mândră că este mamă. Și era hotărâtă să nu se lase doborâtă de niciun obstacol.

”Sunt mamă, sunt mândră de acest fapt. Mă ocup de muzică, am job, mă ocup și de casă. Mă lupt să fac față provocărilor cu care viața mă surprinde, din păcate nu toate sunt ușoare, dar le trec și știu că sunt în stare să trec orice obstacol pentru că eu știu ce vreau și știu că pot! Știu sigur că pot! Felicitări educatoarelor care ați depus atâta efort, sper că sunteți mândre de noi. Mulțumesc, vă salut și vă trimit îmbrățișări calde, gânduri pozitive și o viață bucuroasă”, au fost cuvintele lui Carmen, ultimele gânduri îndreptându-se către educatoarele din Dorohoi, care i-au marcat viața și i-au determinat pe cei doi frați să aleagă educația pentru a reuși să își ducă la îndeplinire orice vis.

Din nefericire, visul lui Carmen s-a sfârșit exact în ziua în care a împlinit 38 de ani. Rămân în urmă amintiri de neșters. Rămâne muzica ei, dar și zâmbetul care nu a părăsit-o niciodată și dragostea tuturor celor care i-au fost alături.

”Aș fi vrut să-ți cânt la mulți ani, dar din păcate nu pot decât să mă rog la Dumnezeu să te odihnească în împărăția lui”, este mesajul îndurerat al lui Dragoș, fratele lui Carmen Lela.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
707

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
315

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...