Apelul lui Vlad Plăcintă pentru o artistă din Botoșani: ”Are nevoie de ajutorul tău!”

Starea de sănătate a artistei din Botoșani s-a deteriorat rapid, iar acum, mai mult ca oricând, are nevoie de ajutorul nostru!

Apelul lui Vlad Plăcintă pentru o artistă din Botoșani: ”Are nevoie de ajutorul tău!”

Georgiana Cădinoiu

”Fii Eroul cuiva azi: Donează sânge pentru salvarea vieții unei cântărețe de muzică tradițională!”, este mesajul transmis în această dimineață de Vlad Plăcintă, președintele Asociației ”Salvează o inimă”.

Georgiana Cădinoiu, o voce inconfundabilă a muzicii tradiționale din județul Botoșani, se confruntă cu o provocare uriașă. Diagnosticată cu o boală gravă, Georgiana luptă pentru viața ei în secția de Hematologie a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași. Starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid, iar acum, mai mult ca oricând, are nevoie de ajutorul nostru.

De ce este donarea de sânge atât de crucială pentru Georgiana?

Situație critică: Boala sa necesită transfuzii de sânge frecvente, uneori chiar mai des decât la două săptămâni.

Orice grupă de sânge contează: Deși Georgiana are grupa II pozitiv, donațiile de orice tip sunt vitale și pot salva vieți.

Fiecare picătură ajută: Donarea de sânge este un gest simplu, dar cu un impact enorm în lupta pentru viață.

Cum poți ajuta?

Donează sânge: Mergi la cel mai apropiat centru de donare și donează sânge pentru Georgiana.

Trimite o dovadă: După donare, trimite-ne o fotografie cu tine și dovada donării. Aceasta va ajuta la înregistrarea donației și va oferi speranță Georgiana și familiei ei.

Răspândește Vestea: Împărtășește acest apel în rețelele tale sociale și încurajează și pe alții să doneze.

Fii parte dintr-o cauză nobilă! Contribuția ta poate face diferența între viață și moarte. Un gest mic pentru tine, un pas uriaș pentru Georgiana.

Georgiana a inspirat mulți prin muzica ei. Acum este rândul nostru să îi oferim ceva înapoi. Donează sânge și salvează o viață!

Mesajul Georgianei

Artista de muzică populară a transmis la rândul ei un mesaj disperat de pe patul de spital:

”Mulți dintre voi de acum îmi știți situația și problemele de sănătate. Pentru cei care încă nu știu, am o problema foarte gravă de sănătate care mă face să fiu mai mult în spital decât acasă lângă cei dragi. Sindromul mielodisplazic este o boală foarte urâtă care necesită permanent transfuzii de sânge pentru a putea rămâne lângă persoanele dragi mie! Fără aceste transfuzii de sânge, din păcate viața se sfârșește foarte rapid. Eu sunt cu un necesar transfuzional crescut. Apelez la dumneavoastră, la bunătatea dumneavoastră, cei care puteți sau care doriți și va permite starea de sănătate să donați sânge, orice grupă de sânge. Eu am grupa A2 pozitiv și pot primi și de la O1 pozitiv sau negativ. Rugămintea mea mare este ca cei care donați pentru mine să îmi trimiteți pe privat poză cu dovadă donării pentru a putea justifica la foaia de observație. Țin să vă mulțumesc din suflet tuturor celor care au donat și m-au susținut în lupta cu boala! Datorită oamenilor cu suflet, boala pare mai ușor de dus și gândindu-mă la dumneavoastră, îmi dați putere să înfrunt orice obstacol! Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să vă ocrotească pretutindeni alături de cei dragi sufletului dumneavoastră! Gânduri alese și îmbrățișări calde, tuturor!”.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin: „Obiectivul meu este ca pacienții din spitalele aflate în cordoonarea Consiliului Județean Botoșani să fie tratați la fel ca în spitalele private”

astăzi, 12:04
4

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, a inclus în oferta sa electorală un program dedicat modului în care sunt tratați pacienț...

Gest de omenie făcut de doi polițiști pentru o bătrână din județ! (Foto)

astăzi, 11:35
111

O bătrână de 80 de ani din județul Botoșani a apelat 112 în cursul zilei de sâmbătă, 18 mai 2024, pentru a sesiza că nu mai știe nimic de fiul său și că nu l-a mai văzut ...

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
102

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...