Un tânăr de 19 ani a atacat o femeie pe stradă, la trei luni după ce a părăsit Penitenciarul din Botoșani

Un tânăr de 19 ani a atacat o femeie pe stradă, la trei luni după ce a părăsit Penitenciarul din Botoșani

Un tânăr de 19 ani, care a fost eliberat din Penitenciarul Botoşani în urmă cu trei luni, a tâlhărit o femeie în centrul municipiului Suceava. Tânărul şi-a urmărit victima, care tocmai scosese bani de la un bancomat.

Tâlharul a crezut că nu mai este nimeni în zonă, atunci când a decis să acţioneze. El şi-a observat atent victima, de la câţiva metri distanţă, scrie Adevărul. Avea un hanorac cu glugă şi spera să treacă neobservat. A aşteptat ca femeia să se îndepărteze de sediul băncii, a urmărit-o şi la un moment dat i-a smuls geanta.

Disperată, suceveanca a ţipat după ajutor şi a avut norocul ca oamenii care au auzit-o să intervină.

Tânărul a fost prins şi imobilizat de mai mulţi cetăţeni aflaţi în zonă.

„M-am trezit că mi-a smuls geanta. Am fugit după el. Nici nu am realizat. Persoanele de bună credinţă din jur l-au prins”, a declarat victima.

A urmărit o femeie care a scos de la bancomat o sumă de bani, ulterior, pe o stradă laterală, a atacat-o, smulgându-i poşeta de pe umăr şi încercând să fugă. Din fericire, la faţa locului s-au aflat mai mulţi oameni, care au dat dovadă de spirit civic. L-au reţinut de îndată pe tânărul respectiv până la sosirea organelor de poliţie. (...) S-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie”, a precizat Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava.

Oamenii au sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie, care l-a preluat pe făptaş. Din primele informaţii, tânărul nu este la prima abatere. El a fost eliberat din Penitenciarul Botoşani, în urmă cu trei luni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
71

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
142

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
755

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...