Un botoșănean a sunat la 112 și a amenințat că se sinucide. Acesta s-a ales cu amendă

Un botoșănean a sunat la 112 și a amenințat că se sinucide. Acesta s-a ales cu amendă

Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, aflat în stare de ebrietate, a sunat de mai multe ori la 112 și a amenințat că se va sinucide.

Un echipaj mixt, format din jandarm și polițist, l-a depistat pe individ, marți, în jurul orei 21:00, pe strada Petru Rareș, din municipiul Botoșani.

Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„Din cauza comportamentului agresiv, bărbatul a fost condus la Unitatea de Primire a Urgențelor, personalul medical hotărând trimiterea acestuia la Secția de Psihiatrie, unde a și fost internat pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat Dan Izotov, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani.

Pentru faptele sale, bărbatul a fost amendat cu 2.000 de lei.

Potrivit oamenilor legii, alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție se sancționează contravențional cu amendă de la 2.000 lei la 4.000 lei sau prestarea de la 200 de ore la 400 de ore de activități în folosul comunității.

Săvârșirea din nou a contravenției în interval de un an de la aplicarea sancțiunii se sancționează cu amendă de la 4.000 lei la 8.000 lei sau cu prestarea de la 400 de ore la 800 de ore de activități în folosul comunității.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

astăzi, 18:30
84

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...

Imagini din trecut îmbrăcate în idei de viitor în Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al Botoșaniului! (foto, video)

astăzi, 16:27
88

Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al municipiului Botoșani este unic în județul Botoșani, dar mai ales în Regiunea Moldovei prin faptul că se află în subteranul unei clădir...

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
731

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...