Minune pentru micuța Anastasia. După doi ani de intervenții medicale, fetița este sănătoasă

Minune pentru micuța Anastasia. După doi ani de intervenții medicale, fetița este sănătoasă

După doi ani de zile de intervenții chirurgicale și clipe petrecute doar prin spitale, micuța Anastasia, copila care s-a născut cu un hemagiom pe abdomen și spate, a fost vindecată și se poate bucura alături de familie.

Maria-Anastasia a fost dusă la control de specialitate la o clinică privată din Iași, de unde a primit o șansă la viață și i s-a pus diagnosticul de nev gigant congenital, dar care poate fi operat prin grafe de piele artificială, nevul fiind pe o suprafață de aproximativ 20% din corpul micuței.

Deși este considerată o operație grea și riscantă, cadrele medicale de la Iași au reușit să o salveze pe micuță. Costurile operației au fost extrem de mari, de 20.000 de lei pentru început, sumă pe care familia nu și-a permis-o.

Prin intermediul Asociației „Simona Elena și voluntarii”, care a mediatizat cazul copilei și implicarea voluntarilor, fetița a putut fi operată cu succes.

„Se spune că în aceste nouă zile, ziua de Bobotează și următoarele opt, tot ce binecuvântezi se vindecă. Tot ce apreciezi, înflorește. Și noi începem anul cu o veste minunată și mulțumim tuturor celor care au donat pentru micuța Anastasia, care astăzi este un copil normal”, a declarat Simona Elena, președinta Asociației „Simona Elena și Voluntarii”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
328

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
713

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
652

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...