Minune pentru micuța Anastasia. După doi ani de intervenții medicale, fetița este sănătoasă

Minune pentru micuța Anastasia. După doi ani de intervenții medicale, fetița este sănătoasă

După doi ani de zile de intervenții chirurgicale și clipe petrecute doar prin spitale, micuța Anastasia, copila care s-a născut cu un hemagiom pe abdomen și spate, a fost vindecată și se poate bucura alături de familie.

Maria-Anastasia a fost dusă la control de specialitate la o clinică privată din Iași, de unde a primit o șansă la viață și i s-a pus diagnosticul de nev gigant congenital, dar care poate fi operat prin grafe de piele artificială, nevul fiind pe o suprafață de aproximativ 20% din corpul micuței.

Deși este considerată o operație grea și riscantă, cadrele medicale de la Iași au reușit să o salveze pe micuță. Costurile operației au fost extrem de mari, de 20.000 de lei pentru început, sumă pe care familia nu și-a permis-o.

Prin intermediul Asociației „Simona Elena și voluntarii”, care a mediatizat cazul copilei și implicarea voluntarilor, fetița a putut fi operată cu succes.

„Se spune că în aceste nouă zile, ziua de Bobotează și următoarele opt, tot ce binecuvântezi se vindecă. Tot ce apreciezi, înflorește. Și noi începem anul cu o veste minunată și mulțumim tuturor celor care au donat pentru micuța Anastasia, care astăzi este un copil normal”, a declarat Simona Elena, președinta Asociației „Simona Elena și Voluntarii”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Medicul Ramona Guraliuc despre situația de la UPU: „Suntem într-un deficit mare de personal. Am depășit chiar 200 de pacienți în 24 de ore” (video)

Vineri, 28 Ianuarie 2022
314

În cadrul unei conferințe de presă susțină în cursul zilei de vineri, 28 ianuarie, la sediul Instituției Prefectului, șefa Unității de Primiri Urgențe (UPU) din municipiul Botoșa...

Accident la Dângeni. Doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-au izbit cu mașina într-un cap de pod

Vineri, 28 Ianuarie 2022
335

Doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un cap de pod de pe raza satului Strahotin, din comuna Dângeni.Potri...

Botoșănenii se pot testa împotriva infecției cu Covid-19 și în 78 de cabinete de medicină de familie (video)

Vineri, 28 Ianuarie 2022
455

Pentru a le veni în sprijin cadrelor medicale de pe Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din municipiul Botoșani, secție care a fost luată cu asalt de pacienți în ultima perioadă, 78 de...