O tânără mamă se luptă pentru viața ei: „Dorința mea este să îmi văd fetița mare, este tot ce am mai prețios pe lume”


 

O tânără mamă se luptă pentru viața ei: „Dorința mea este să îmi văd fetița mare, este tot ce am mai prețios pe lume”

Mărioara Boghian este o tânără mamă, în vârstă de 24 de ani, din satul Gulioaia, județul Botoșani, care a primit vești cumplite din partea cadrelor medicale. Aceasta se confruntă cu o boală foarte rară, cancer la ficat.

Totul a început în toamna anului 2021, când cele mai fericite momente din viața unei femei, pentru ea s-au transformat în clipe de coșmar.

Pe data de 16 septembrie 2021, Mărioara a născut o fetiță minunată, dar nu s-a putut bucura de acest dar așa cum ar fi trebuit.

„În perioada anului trecut, pe data de 16.08.2021, Dumnezeu m-a binecuvântat cu cel mai prețios dar, acela de a fi mama unei fetițe minunate, însă a doua zi după operație a început coșmarul. Am rămas internată în spital, deoarece făceam în fiecare zi febră 39.8 și aveam dureri imense în zona abdomenului”, povestește Mărioara.

Doctorii de la Maternitate au hotărât astfel să o trimită pe tânără la Spitalul Județean „Mavromati” din Botoșani, pentru mai multe investigații de specialitate. După zeci de analize, cadrele medicale i-au spus că se confruntă cu un hemangiom hepatic cu o dimensiune de 24 de centimetri.

„Fiind disperată și speriată am fost îndrumată de către medicii de la Botoșani să caut o clinică la Iași. Așa am ajuns la Arcadia, acolo unde au reluat iarăși investigațiile amănunțite și am fost trimisă la un doctor universitar”, adaugă tânăra mamă.

La spitalul din Iași, după analizele în detaliu și sosirea biopsiei, Mărioara spera că va scăpa de acest cumplit coșmar, însă a primit o nouă veste tristă.

„După sosirea biopsiei și sperând că am scăpat de acest coșmar, din nefericire mi-a fost dată o veste cumplită, care m-a marcat. Am cancer la ficat, fiind descrisă o boală foarte rară”, spune aceasta.

Veștile rele tot au continuat să vină. Pentru a merge mai departe, aceasta trebuie să facă mai multe investigații și să urmeze un tratament, însă implică costuri destul de ridicate, iar familia tinerei nu își permite.

„Vă rog din suflet cei care mă puteți ajuta cu cât de puțin, pentru mine face mult. La transplant nici nu mă gândesc, dar dorința mea ca mamă este să îmi văd fetița mare, este tot ceea ce am mai prețios pe lume”, declară Mărioara.

Toți cei care vor să îi întindă o mână de ajutor Mărioarei pot dona în contul deschis RO45BRDE070SV46029590700

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
451

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
572

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1737

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...