Trei zile de rugăciune într-o biserică din Botoșani pentru sănătatea unui preot aflat pe patul de spital!

Preotul s-a confruntat cu probleme de sănătate severe și în anii trecuți, însă s-a recuperat și s-a întors să slujească.

Preotul Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii „Izvorul Tămăduirii” din municipiul Botoșani, a ajuns la spital în cursul zilei de vineri. Pentru că starea sa de sănătatea nu se ameliorase, cadrele medicale au decis transferul la un spital din Iași.

În acest sens, sunt organizate trei zile de rugăciune pentru sănătatea preotului paroh Ioan Alupoaiei. Taina Sfântului Maslu este organizată la inițiativa lui Eugen Pădurariu, ctitorul bisericii și cu binecuvântarea Părintelui Protopop, Petru Fercal.

Programul:

Marți – ora 08:30

Miercuri – ora 08:30

Vineri – ora 18:00

Viața și sănătatea sunt daruri de la Dumnezeu, dar noi avem datoria de a le apăra și cultiva cu responsabilitate permanentă. Rugându-ne, vom trece peste această încercare și totul va fi bine”, au transmis inițiatorii pe site-urile de socializare.

În decembrie 2020, în plină pandemie de Covid-19, părintele Ioan Alupoaiei a fost internat pe Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, fiind diagnosticat cu afecțiuni pulmonare severe.

După o lună de spitalizare, el a urmat un tratament la domiciliu și proceduri de recuperare la Clinica Nera din județul Caraș-Severin. Din fericire, starea sa de sănătate s-a îmbunătățit, iar în martie 2021 a reușit să slujească Sfânta Liturghie.

Toți credincioșii și oamenii care l-au apreciat pe părinte așteaptă vești bune și speră la o recuperare rapidă a preotului Ioan.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox, 20 septembrie: Îi cinstim pe Sfinţii Mari Mucenici Eustație şi soţia sa, Teopista cu cei doi fii ai lor: Agapie şi Teopist

astăzi, 07:00

Sfântul Eustație a fost un vestit căpitan de oşti, pe vremea împăratului Traian (98-117). Înainte de a se boteza, numele său era Plachida, iar soţia lui se numea Tatiana. Merg&...

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...