Preotul paroh Ioan Alupoaie a învins în lupta cu Covid-19. În cel mai scurt timp va reveni alături de enoriași

Preotul paroh Ioan Alupoaie a învins în lupta cu Covid-19. În cel mai scurt timp va reveni alături de enoriași

Preotul Ioan Alupoaie, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din Parcul Tineretului, a trecut prin momente dificile, fiind confirmat luna trecută cu noul coronavirus. Starea preotului botoșănean a fost destul de gravă, fiica lui, Teofana, făcând în repetate rânduri, apel la enoriași, de a se ruga pentru sănătatea tatălui ei.

De asemenea, în tot acest timp, un grup de preoți din municipiul Botoșani, a săvârșit taina Sfântului Maslu, pentru sănătatea preotului.

Astăzi, Consiliul și Comitetul parohial au anunțat că starea de sănătate a preotului s-a îmbunătățit. Acesta a fost externat din spital și se simte bine, iar în cel mai scurt timp va reveni la biserică, alături de enoriași.

„Viața și sănătatea sunt daruri de la Dumnezeu

Părintele paroh, Ioan Alupoaiei s-a externat din spital și este acasă într-o stare bună. În foarte scurt timp se va recupera și va fi în mijlocul enoriașilor la sfintele slujbe.

De asemenea, părintele mulțumește tuturor celor care s-au rugat pentru el, preoților slujitori care au oficiat Sfintele slujbe și celor care au contribuit la buna desfășurare a activităților pe timpul sărbătorilor de iarnă.

Mulțumim Domnului administrator al bisericii, Eugen Pădurariu, pentru buna organizare în această perioadă.

Mulțumim credincioșilor prezenți la slujbe și în special celor prezenți la Taina Sfântului Maslu. Mulțumim tuturor celor care s-au rugat pentru sănătatea părintelui. Viața și sănătatea sunt daruri de la Dumnezeu, iar noi avem datoria să le păstrăm.

Consiliul și Comitetul parohial”

 

Spune-ne opinia ta