Tânăr carantinat la domiciliu, depistat la volan fără permis de conducere

Tânăr carantinat la domiciliu, depistat la volan fără permis de conducere

Angajații din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Românești au depistat, luni, un tânăr de 22 de ani conducând un autoturism fără a deține permis de conducere. În plus, față de acesta fusese dispusă măsura carantinării, informează Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) din Iași.

Potrivit sursei citate, acesta a fost oprit în trafic pe raza localității Santa Mare, din județul Botoșani.

„Tânărul nu a putut prezenta niciun document, motiv pentru care a fost condus la sediul sectorului, unde în urma verificărilor efectuate, colegii noștri au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere și, mai mult, figurează plasat în carantină la domiciliu până pe data de 22 octombrie 2021”, au transmis reprezentanții ITPF Iași.

Polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea carantinei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

BOR câștigă. Certificatul verde stă departe de slujbele religioase. „Accesul într-un spațiu sacru nu poate fi condiționat”

astăzi, 10:55
68

Accesul credincioșilor în biserică nu poate fi restricționat, pentru că e un spațiu care oferă „produse sau servicii vitale”, la fel ca magazinele alimentare și farmaciile, ar...

Apelul unei mame disperate să-și salveze unicul copil. „Viața lui depinde de o sumă de bani. Sunt un om cu puteri limitate”

Sâmbătă, 4 Decembrie 2021
4277

Doi părinți din Botoșani trăiesc o dramă, de când unicul lor copil a fost diagnosticat cu o formă rară de tumoră pe creier. Boala de care suferă Doru a fost descoperită în urmă ...

20 de îmbolnăviri COVID-19 raportate în ultimele 24 de ore. Un pacient de 40 de ani a murit

Sâmbătă, 4 Decembrie 2021
907

20 de persoane au fost diagnosticate cu infecție COVID-19, în ultimele 24 de ore, arată datele centralizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) din Botoșani.Potrivit statisticii fur...