Adolescente găsite de polițiști la zeci de kilometri de casă

Adolescente găsite de polițiști la zeci de kilometri de casă

Cele două adolescente de 16, respectiv 17 ani, din municipiul Dorohoi, date în urmărire luni, au fost identificate în municipiul Botoșani, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, acestea nu au fost victimele vreunei infracțiuni în perioada în care au lipsit de acasă. Fetele au petrecut noaptea la o femeie de 64 de ani, cunoștință a acestora. Ele ar fi plecat pe fondul unor neînțelegeri cu tatăl lor vitreg, iar tânăra de 16 ani a fost internată într-un centru de urgență, refuzând să se întoarcă la domiciliu.

„Polițiștii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care cele două au părăsit domiciliul”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

BOR câștigă. Certificatul verde stă departe de slujbele religioase. „Accesul într-un spațiu sacru nu poate fi condiționat”

astăzi, 10:55
103

Accesul credincioșilor în biserică nu poate fi restricționat, pentru că e un spațiu care oferă „produse sau servicii vitale”, la fel ca magazinele alimentare și farmaciile, ar...

Apelul unei mame disperate să-și salveze unicul copil. „Viața lui depinde de o sumă de bani. Sunt un om cu puteri limitate”

Sâmbătă, 4 Decembrie 2021
4678

Doi părinți din Botoșani trăiesc o dramă, de când unicul lor copil a fost diagnosticat cu o formă rară de tumoră pe creier. Boala de care suferă Doru a fost descoperită în urmă ...

20 de îmbolnăviri COVID-19 raportate în ultimele 24 de ore. Un pacient de 40 de ani a murit

Sâmbătă, 4 Decembrie 2021
937

20 de persoane au fost diagnosticate cu infecție COVID-19, în ultimele 24 de ore, arată datele centralizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) din Botoșani.Potrivit statisticii fur...