Șofer urmărit în trafic, lăsat fără permis și amendat de trei ori

Șofer urmărit în trafic, lăsat fără permis și amendat de trei ori

Miercuri, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au surprins cu aparatul radar, pe Drumul Județean DJ 208 H,  în localitatea Icușeni, comuna Vorona, un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, care circula cu 103 km/h. 

Tânărul a fost urmărit în trafic, fiind, de asemenea surprins în timp ce circula pe sensul opus de mers, fără motiv, iar autoturismul pe care îl conducea l-a oprit pe contrasens.

Mai mult de atât, acesta nu a respectat indicațiile polițistului de a rămâne în autoturism în timpul în care aceștia întocmeau documentele specifice.

În cauză au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, pentru nerspectarea regimului legal de viteză, circulație pe sensul opus de mers și nerespectarea indicațiilor polițistului rutier, în cuantum de 2.175 de lei, iar ca măsură complementară a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul; Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare (Harţi)

astăzi, 07:00

Trecerea la Domnul a Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan se prăznuieşte în fiecare an la 26 septembrie, zi în care s-a arătat pe larg şi viaţa sa deosebită. Astăzi, cinstim...

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
234

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
81

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...