Bărbați anchetați pentru conducere fără permis. Unul dintre ei a provocat un accident

Bărbați anchetați pentru conducere fără permis. Unul dintre ei a provocat un accident

Miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au oprit pentru control, pe strada C.D. Gherea, din municipiul Dorohoi, un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din aceași localitate.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta figurează în baza de date cu permisul de conducere anulat.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Sucevei a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto au părăsit locul accidentului.

Echipajul de poliție dirijat la fața locului a stabilit următoarea situație de fapt:

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Roma, în timp ce se deplasa pe strada Sucevei, direcția de deplasarea localitatea Hudum înspre strada Pacea, la intrarea în Parcul de Agrement Cornișa, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani, care se deplasa din sens opus și intenționa să vireze înspre Parcul de Agrement, ulterior părăsind locul faptei.

Autoturimsul condus de tânărul de 21 de ani, a fost identificat pe strada Hatman Arbore, din municipiul Botoșani, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Procurorii Anticorupție au plecat la Suceava cu tot cu directoarea de la Mavromati! (Foto, Video)

astăzi, 12:30
99

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție au ieșit însoțiți de Monica Adăscăliței, actualul manager al Spitalului Mavromati.Monica Adăscăliței a urcat în mașina Jandarmerie...

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
84

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
129

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...