Șofer beat, cercetat pentru ultraj

Șofer beat, cercetat pentru ultraj

Un bărbat din județul Botoșani este cercetat penal pentru ultraj, după ce s-a urcat beat la volan și a început să devină recalcitrant de față cu oamenii legii.

În cursul zilei de marți, individul se deplasa dinspre localitatea Cucuteni spre localitatea Ștefănești, când a fost tras pe dreapta pe polițiștii de frontieră.

Bărbatul mirosea puternic a alcool, motiv pentru care au apelat la ajutorul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, pentru a fi testat cu aparatul alcooltest.

„Pe timpul efectuării cercetărilor, bărbatul a devenit agresiv, aducând injurii, expresii jignitoare și amenințări polițiștilor de frontieră. Totodată, acesta a refuzat categoric testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”, declară Tatiana Radu, purtător de cuvânt în cadrul S.T.P.F. Botoșani.

Pe timpul efectuării cercetărilor, bărbatul a adresat insulte, injurii și amenințări polițiștilor de frontieră, fapt pentru care este cercetat și pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. În plus, individul este cercetat și pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Anunț SJA Botoșani: „Vă rugăm să aveți răbdare cu selecția dosarelor”

Vineri, 21 Ianuarie 2022
582

Conducerea Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) din Botoșani a publicat un anunț, în urmă cu câteva zile, conform căruia studenții sau absolvenții școlilor postliceale de asis...

Peste 400 de cetățeni s-au infectat cu Covid-19 la Botoșani

Vineri, 21 Ianuarie 2022
725

455 persoane au fost diagnosticate cu infecție COVID-19, în ultimele 24 de ore, arată datele centralizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) din Botoșani.Din totalul persoanelor i...

Ziua Micii Uniri, sărbătorită în avans la Muzeul Județean de Istorie (FOTO&VIDEO)

Vineri, 21 Ianuarie 2022
194

Vineri, 21 ianuarie, Mica Unire de pe 24 ianuarie a fost sărbătorită la Muzeul Județean de Istorie din Botoșani, în avans, cu simpozionul „24 ianuarie 1859 – Unirea Principatelo...