19 grame de marijuana descoperite într-un flacon de medicamente

19 grame de marijuana descoperite într-un flacon de medicamente

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca, împreună cu lucrători vamali au descoperit, luni, 6 decembrie, marijuana într-un flacon de medicamente, anunță reprezentanții instituției.

Potrivit oamenilor legii, flaconul cu substanță vegetală aparține unui tânăr, în vârstă de 33 de ani, cu cetățenie română și Republica Moldova, pasager într-un microbuz înmatriculat în Republica Moldova, ce efectua o cursă regulată pe relația Bălți – Timișoara.

În baza profilului de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra persoanelor, ocazie cu care a fost descoperită asupra tânărului, ascunsă într-un flacon de medicamente, o cantitatea de substanță vegetală, de culoare verde-oliv, cu miros înțepător, substanță susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de risc.

„Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că substanța descoperită îi aparține și a obținut-o prin mărunțirea unei plante de canabis pe care a crescut-o într-un ghiveci, la domiciliu, pentru consum propriu. Substanța descoperită a fost ridicată, ambalată, sigilată și urmează să fie trimisă spre expertiză la un laborator de specialitate”, declară Tatiana Radu, purtător de cuvânt a S.T.P.F. Botoșani.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la introducerea în țară de droguri de risc, fără drept și deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, cazul fiind preluat de către specialiști din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate din Botoșani.




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

astăzi, 15:27
1

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
398

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
735

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...