19 grame de marijuana descoperite într-un flacon de medicamente

19 grame de marijuana descoperite într-un flacon de medicamente

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca, împreună cu lucrători vamali au descoperit, luni, 6 decembrie, marijuana într-un flacon de medicamente, anunță reprezentanții instituției.

Potrivit oamenilor legii, flaconul cu substanță vegetală aparține unui tânăr, în vârstă de 33 de ani, cu cetățenie română și Republica Moldova, pasager într-un microbuz înmatriculat în Republica Moldova, ce efectua o cursă regulată pe relația Bălți – Timișoara.

În baza profilului de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra persoanelor, ocazie cu care a fost descoperită asupra tânărului, ascunsă într-un flacon de medicamente, o cantitatea de substanță vegetală, de culoare verde-oliv, cu miros înțepător, substanță susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de risc.

„Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că substanța descoperită îi aparține și a obținut-o prin mărunțirea unei plante de canabis pe care a crescut-o într-un ghiveci, la domiciliu, pentru consum propriu. Substanța descoperită a fost ridicată, ambalată, sigilată și urmează să fie trimisă spre expertiză la un laborator de specialitate”, declară Tatiana Radu, purtător de cuvânt a S.T.P.F. Botoșani.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la introducerea în țară de droguri de risc, fără drept și deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, cazul fiind preluat de către specialiști din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate din Botoșani.
 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

În weekend se joacă spectacolul „Bani din cer”

astăzi, 12:12
24

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani invită iubitorii de artă teatrală atât sâmbătă, 29 ianuarie 2022, cât și duminică, 30 ianuarie 2022, de la ora 18:00, l...

Iulian Rotariu, pentru a cincea oară campion mondial

astăzi, 11:50
169

Mândrie pentru județul Botoșani. Pompierul Iulian Rotariu este pentru a cincea oară campion mondial. Salvatorul a câștigat ultramaratonul Nomad din Laponia Finlandeză.  ...

Seară de gală la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani (FOTO)

astăzi, 10:58
59

Marți seară, la sediul Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani a avut loc Gala Premiilor „Vasilache”.La eveniment au participat oficialități boto...