Șeful IȘJ face apel la oameni pentru ajutorarea unui cadru didactic internat în spital în urma unui AVC. „(...) medicii se luptă să îi salveze viața”

Șeful IȘJ face apel la oameni pentru ajutorarea unui cadru didactic internat în spital în urma unui AVC. „(...) medicii se luptă să îi salveze viața”

Un cadru didactic din Botoșani se luptă din greu să supraviețuiască, după ce a suferit pentru a doua oară un atac vascular cerebral.

Prof. Luigi Ionescu de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” se află într-o clinică privată pentru îngrijiri medicale, iar cadrele medicale se luptă să îi salveze viața. Costurile nu sunt tocmai reduse, de aceea șeful Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani, solicită sprijinul tuturor colegilor și al semenilor.

„Costurile nu sunt tocmai reduse, astfel că familia are nevoie de ajutorul nostru. Fac apel la toți directorii unităților de învățământ din județul Botoșani, dar și la cadrele didactice din sistem pentru a contribui fiecare după posibilități la o strângere de fonduri. Chiar astăzi am avut o ședință online cu directorii în care le-am transmis să se mobilizeze pentru a veni în ajutorul domnului profesor”, a precizat Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

astăzi, 19:19
159

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

astăzi, 17:18
311

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

astăzi, 15:27
254

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...