Șeful IȘJ face apel la oameni pentru ajutorarea unui cadru didactic internat în spital în urma unui AVC. „(...) medicii se luptă să îi salveze viața”

Șeful IȘJ face apel la oameni pentru ajutorarea unui cadru didactic internat în spital în urma unui AVC. „(...) medicii se luptă să îi salveze viața”

Un cadru didactic din Botoșani se luptă din greu să supraviețuiască, după ce a suferit pentru a doua oară un atac vascular cerebral.

Prof. Luigi Ionescu de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” se află într-o clinică privată pentru îngrijiri medicale, iar cadrele medicale se luptă să îi salveze viața. Costurile nu sunt tocmai reduse, de aceea șeful Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani, solicită sprijinul tuturor colegilor și al semenilor.

„Costurile nu sunt tocmai reduse, astfel că familia are nevoie de ajutorul nostru. Fac apel la toți directorii unităților de învățământ din județul Botoșani, dar și la cadrele didactice din sistem pentru a contribui fiecare după posibilități la o strângere de fonduri. Chiar astăzi am avut o ședință online cu directorii în care le-am transmis să se mobilizeze pentru a veni în ajutorul domnului profesor”, a precizat Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cazuri de rujeolă la Botoșani, patru copii de până la 4 ani au ajuns la spital (video)

astăzi, 15:15
197

Medicul Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, a precizat într-o conferință de presă că s-au înregistrat și la Botoșani cazuri d...

Măsuri dure față de medicul și asistenta care erau de gardă în noaptea decesului Alexandrei Ivanov (video)

astăzi, 12:44
2084

Asistenta aflată de gardă în noaptea în care Alexandra Ivanov se stingea pe patul Maternității s-a ales cu diminuarea salariului cu 10% pe o perioadă de trei luni de zile.De la de...

Hram cu zeci de enoriași în biserica zidită din piatră pe locul unui lăcaș din lemn (foto)

Miercuri, 6 Decembrie 2023
525

Zeci de credincioși s-au adunat, miercuri dimineață, la Biserica „Sfântul Nicolae” din municipiul Botoșani, pentru a-l cinsti pe „făcătorul de minuni” și a î...