Șeful IȘJ face apel la oameni pentru ajutorarea unui cadru didactic internat în spital în urma unui AVC. „(...) medicii se luptă să îi salveze viața”

Șeful IȘJ face apel la oameni pentru ajutorarea unui cadru didactic internat în spital în urma unui AVC. „(...) medicii se luptă să îi salveze viața”

Un cadru didactic din Botoșani se luptă din greu să supraviețuiască, după ce a suferit pentru a doua oară un atac vascular cerebral.

Prof. Luigi Ionescu de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” se află într-o clinică privată pentru îngrijiri medicale, iar cadrele medicale se luptă să îi salveze viața. Costurile nu sunt tocmai reduse, de aceea șeful Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani, solicită sprijinul tuturor colegilor și al semenilor.

„Costurile nu sunt tocmai reduse, astfel că familia are nevoie de ajutorul nostru. Fac apel la toți directorii unităților de învățământ din județul Botoșani, dar și la cadrele didactice din sistem pentru a contribui fiecare după posibilități la o strângere de fonduri. Chiar astăzi am avut o ședință online cu directorii în care le-am transmis să se mobilizeze pentru a veni în ajutorul domnului profesor”, a precizat Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Un tânăr care transporta material lemnos fără documente legale a fost amendat și lăsat fără marfă

astăzi, 13:44
124

Luni, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea au oprit pentru control, pe drumul național DN 29 C, în orașul Bucecea, o autoutilitară, condusă de un tânăr, de 30 de ani, c...

Accident soldat cu avarii, provocat de un șofer beat

astăzi, 13:36
199

În cursul zilei de luni, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe Calea Națională, din municipiul Botoșani s-a produs un accident r...

Elevii de la Colegiul „A.T. Laurian” au discutat cu jandarmii despre evitarea conflictelor și a bullying-ului în școli în cadrul unui proiect inițiat de doi elevi și o profesoară(fotogalerie)

astăzi, 13:30
142

În această dimineață, jandarmii au dat curs invitației primite de la inițiatorii proiectului ,,Împreună pentru siguranță", doamna profesoară Ana Gabriela Tanasă, elevul Iani...