Beneficiarii Asociației „Ne trebuie speranță” au primit cadouri din partea polițiștilor și a elevilor din Vorona (fotogalerie)

Beneficiarii Asociației „Ne trebuie speranță” au primit cadouri din partea polițiștilor și a elevilor din Vorona (fotogalerie)

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vorona, împreună cu elevi ai liceului Tehnologic „Ștefan cel Mare și Sfânt” din Vorona și ai Școlii Gimnaziale Joldești au mers să-i colinde pe copiii beneficiari ai asociației „Ne trebuie speranță” din comuna Curtești.

Totodată, în cadrul activității, elevii celor două școli și polițiștii au oferit cadouri beneficiarilor asociației și au petrecut timp alături de aceștia.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Campanie derulată la Spitalul din Botoșani, pentru depistarea timpurie a cancerului. „Să nu mai ajungă pacientul când tumora este avansată” (video)

Vineri, 23 Februarie 2024
724

Numărul mare de persoane care sunt diagnosticate cu cancer de-a lungul anilor, dar și faptul că vârsta pacienților îmbolnăviți a scăzut, îi determină pe specialiști să orga...

Încă o secție a unui spital din Botoșani a intrat în colaps. „...a cerut transferul din motive personale” (video)

Joi, 22 Februarie 2024
1911

Pe lângă deficitul de medici întâlnit la Serviciul de Radiologie din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, și Secția de Neurochirurgie a intrat î...

Spitalul „Mavromati” din Botoșani, deficitar și la medicii stomatologi. „Condiția este să fiu de gardă...” (video)

Joi, 22 Februarie 2024
598

Criza personalului medical se resimte și pe Compartimentul de Stomatologie din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani. Pe această secție activează doi medici, dintre car...