Sărbătoare în comunitatea ”Alcoolici Anonimi” din Săveni. ”Merită să lupți pentru această frumoasă emoție!” (Foto)

Sâmbătă, 27 ianuarie 2024, a avut loc întâlnirea Grupului de Suport "Alcoolicii Anonimi Săveni" pentru a aniversa un an de la înființare.

Sărbătoare în comunitatea ”Alcoolici Anonimi” din Săveni. ”Merită să lupți pentru această frumoasă emoție!” (Foto)

La această întâlnire au participat membri ai grupurilor de Alcoolici Anonimi din Iași, Botoșani, Piatra Neamț, Roman, Suceava și Bacău, însumând un număr de peste 35 de persoane.

Discuțiile au avut o frumoasă încărcătură emoțională, având ca bază de pornire tema: "Importanța grupului și a puterii superioare în procesul de recuperare".

Întâlnirea a fost deschisă pentru persoanele din exterior care și-au dorit să participe, acestea fiind impresionate de onestitatea și solidaritatea existentă între membrii grupurilor de A.A.

În cadrul ședinței a fost sugerată schimbarea denumirii grupului de suport "A.A. Săveni" în "A.A. Reziliența - Săveni".

"Vă mulțumim din suflet pentru prezență, pentru diplomele și distincțiile primite. Oricât de anevoioase sunt începuturile, mi-ați întărit încă o dată convingerea că merită să lupți pentru această frumoasă emoție a comuniunii din grupurile A.A.", a spus Gelu, unul dintre membrii A.A. Săveni.

"Mulțumim pentru căldura cu care ne-ați primit, gazde nemaipomenite! O convenție de la suflet pentru suflet cu multă încărcătură emoțională", a spus și Mitică, membru al grupului AA Unirea Iași.



Grupul "A.A. Săveni" mulțumește preotului protopop Constantin Macuc pentru tot ajutorul oferit în organizarea acestui eveniment și disponibilitatea de a găzdui întâlnirile săptămânale ale grupului în parohia pe care o păstorește, "Sf. M. Mc. Gheorghe" Săveni.

”Mulțumim frumos pentru susținere și încurajare și părintelui Iulian Negru, formator şi inspector pe probleme de adicţii în cadrul Mitropoliei Moldovei și Bucovinei. Mulțumim oficialităților din cadrul Primăriei orașului Săveni și comuna Avrămeni pentru implicare și ne dorim o frumoasă colaborare pentru binele societății din care facem parte! Grupul de suport "A.A. Săveni" îl are ca ocrotitor pe Sf. Ioan Botezătorul, pentru ale cărui rugăciuni nădăjduim să lucrăm cu folos în viețile oamenilor care ne cer ajutorul”, a transmis pr. Gelu Costăchescu, consilier în domeniul adicțiilor.


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Meteorologii anunță cum va fi vremea de 1 Mai și Paște: Unde va fi mai cald și unde va ploua!

astăzi, 15:06
11

De 1 Mai şi de Paşte, temperaturile vor fi uşor mai ridicate decât cele obişnuite în această perioadă, în cea mai mare parte a ţării şi vor fi ploi în regiunile sud-ve...

Romario Benzar, mesaje după accidentare: ”Chiar m-a impresionat!”. Când revine pe teren!

astăzi, 14:50
59

”Îmi doresc să îmi ajut echipa să ne salvăm!””Aștept miercuri sau joi să mă duc să îmi scoată firele și să fie totul bine ca să pot să încep a...

Covor asfaltic pe un drum județean important din Botoșani! (foto)

astăzi, 14:44
52

Unul dintre cele mai importante sectoare de drum, aflat în aceste momente în plin proces de asfaltare, este drumul județean DJ 296 Botoșani-Cișmea-intersecție Costești, acolo unde sun...