Drama unei familii din Botoșani după ce Florin a murit în Italia. Cinci copii trăiesc într-o căsuță veche și primesc mâncare de la rude! (Video)

Cinci copii și mama lor trec prin momente grele. Au rămas fără sprijin după ce capul familiei, în vârstă de 54 de ani, a murit în timp ce se afla în Italia.

Drama unei familii din Botoșani după ce Florin a murit în Italia. Cinci copii trăiesc într-o căsuță veche și primesc mâncare de la rude! (Video)

Florin luase calea străinătății pentru a câștiga bani pentru familie, însă un stop cardio-respirator i-a fost fatal. A fost un om bun, muncitor. Plecase în Bergamo pentru un trai mai bun, gândindu-se mereu la copii și la soție. Însă munca neîntreruptă, grija continuă pentru cei dragi de acasă, nevoile tot mai mari și-au pus amprenta, iar viața lui Florin avea să se oprească brusc la începutul lunii ianuarie.

În urmă au rămas soția și cei cinci copii. Cele șase suflete din comuna Durnești, județul Botoșani, primesc mâncare de la rude. Trăiesc într-o casă mică, veche și dărăpănată, unde abia au loc să doarmă. Nu au niciun venit, în afara alocațiilor copiilor.

O asociație umanitară, care a aflat despre cazul familiei, a plătit repatrierea bărbatului, pentru ca acesta să poată fi înmormântat acasă.

Dacă puteți ajuta familia cu lemne, mâncare sau produse de igienă puteți lua legătura cu Mariana Tibel, la numărul de telefon 0770 469 866.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
11

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
22

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...

Tineri din Dorohoi reținuți de polițiști, au lăsat un bărbat fără telefon în preajma sărbătorilor!

astăzi, 15:39
14

Luni, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a doi tineri, din municipiul Dorohoi, bănuiți de comiterea infracțiunii de t...