Botoșăneanul ”inimilor”, o nouă nominalizare într-o gală națională! ”Este mai mult decât o realizare personală!” (Video)

La începutul acestui an, botoșăneanul Vlad Plăcintă a fost desemnat ”Omul anului” în urma unei ample campanii organizată de televiziunea națională.

Botoșăneanul ”inimilor”, o nouă nominalizare într-o gală națională! ”Este mai mult decât o realizare personală!” (Video)

 Vlad Plăcintă  

De data aceasta, Vlad Plăcintă, președintele Asociației ”Salvează o inimă” a fost nominalizat la prestigioasa Gală Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2024, un eveniment care aduce în lumina reflectoarelor liderii care au marcat anul 2023 prin acțiuni de implicare socială deosebite.

”Acesta nu este doar un moment de recunoaștere a muncii mele, ci și o ocazie de a celebra impactul pe care l-am avut împreună în sprijinul copiilor din România. Alături de colegi remarcabili precum părintele Dan Damaschin și Magda Ciobotaru Săvuică, mă simt profund onorat să fiu recunoscut pentru eforturile noastre”, a transmis Vlad Plăcintă.

În 2023, sub umbrela Asociației ”Salvează o inimă”, au fost lansate 60 de campanii online, strângând peste 3 milioane de euro. Aceste fonduri au fost cruciale în ajutorarea a aproape 260 de copii, care s-au confruntat cu afecțiuni grave.

Datorită generozității și susținerii oameni cu suflet, s-a putut face diferența în viețile acestor copii, oferindu-le speranță și sprijin medical vital.

”Această nominalizare reprezintă mai mult decât o realizare personală; ea reflectă puterea unei comunități unite de valorile generozității și compasiunii. Fiecare dintre voi a fost o parte integrală a acestei călătorii, contribuind la salvarea și îmbunătățirea vieții copiilor din România. Vă invit să ne unim și să continuăm această misiune nobilă. Haideți să transformăm această nominalizare într-o sursă de inspirație și să ne străduim să aducem și mai multe schimbări pozitive în comunitățile noastre. Vă mulțumesc pentru susținerea constantă și pentru că sunteți alături de mine în această călătorie. Împreună, putem face mai mult”, a adăugat Vlad Plăcintă, președintele Asociației ”Salvează o inimă” Botoșani.

Ajunsă la a noua editie, Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi se va desfășura anul acesta pe 13 februarie 2024, pe scena Le Château – Castelul din inima Bucureștiului și va fi transmisă în direct pe Facebook Itsy Bitsy.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
12

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
35

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
70

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...