S-a stins Raluca. Avea 42 de ani și era mama unei fete de 14 ani!

Asociația ”Salvează o inimă” a transmis, la moartea tinerei mămici, un mesaj copleșitor.

S-a stins Raluca. Avea 42 de ani și era mama unei fete de 14 ani!

Raluca Ianchiș, o lumină în inimile celor care au cunoscut-o, ne-a părăsit mult prea devreme la vârsta de 42 de ani, lăsând în urmă un gol imens și o durere sfâșietoare. Cu o inimă mare și o bunătate fără margini, Raluca a fost nu doar o mamă iubitoare pentru fiica sa de 14 ani, ci și un prieten devotat, un sprijin neclintit pentru cei din jur și o sursă de inspirație pentru toți cei care au avut privilegiul de a o cunoaște.

Povestea ei nu este doar una despre pierderea tragică a unei vieți prea devreme încheiate, ci și despre amprenta profundă pe care a lăsat-o asupra lumii. Raluca a trăit cu pasiune, iubind necondiționat și dând tot ce avea mai bun celor din jur. A fost o luptătoare, înfruntând viața cu curaj și determinare, și a învățat pe toți cei din jurul ei ce înseamnă să trăiești fiecare moment la maxim.

Pentru fiica sa, Raluca a fost nu doar o mamă, ci și cel mai bun prieten, ghid și mentor. Împreună au împărtășit râsete, lacrimi, visuri și speranțe. Legătura lor profundă va rămâne veșnică, un far de lumină în întunericul despărțirii. În inima fiicei sale, Raluca va trăi veșnic, inspirând-o să urmeze visurile cu aceeași pasiune și curaj pe care le-a împărtășit mereu.

Pe măsură ce ne adunăm să îi aducem un ultim omagiu, să ne amintim de Raluca nu doar pentru golul pe care l-a lăsat în urmă, ci și pentru iubirea, lumina și bucuria pe care le-a adus în viețile noastre. Să păstrăm vie amintirea ei prin a trăi conform valorilor pe care le-a îmbrățișat: iubire, generozitate, curaj și speranță.

Raluca Ianchiș va rămâne mereu în inimile noastre, un simbol al iubirii necondiționate și al spiritului neînfrânt. Chiar și în absența sa fizică, spiritul ei liber și iubitor va continua să ne inspire și să ne ghideze pe drumul vieții. Odihnește-te în pace, draga noastră Raluca, până când ne vom întâlni din nou.

Sincere condoleanțe!! Dumnezeu să o ierte!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
796

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
374

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
105

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...