Pungă cu țigări, descoperită de jandarmii botoșăneni în zona Pieței Mari

Pungă cu țigări, descoperită de jandarmii botoșăneni în zona Pieței Mari

Marți dimineață, un echipaj de jandarmerie, care acționa în zona Pieței Centrale, din municipiul Botoșani, a descoperit, lângă poarta de acces dinspre minibazar, o pungă de culoare neagră, cu mai multe pachete de țigări în ea, care părea abandonată.

Potrivit unui comunicat de presă emis de reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ), în pungă se aflau 230 de pachete de țigări neaccizate.

„Conținutul acesteia, respectiv cele 230 de pachete de țigări neaccizate, i-a condus însă pe jandarmi la concluzia că, în realitate, fusese depozitată în locul respectiv de către un vânzător de țigări de contrabandă. Acesta, foarte probabil, se aproviziona periodic cu câteva pachete, pentru a evita confiscarea unei cantități mai însemnate, în cazul în care ar fi fost depistat pe timpul comercializării”, spune Dan Izotov, purtător de cuvânt al IJJ Botoșani.

Proprietarul țigărilor nu a putut fi identificat, iar sacul a fost ridicat în vederea confiscării, conținutul urmând a fi predat polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice (SICE).

La aceeași lucrători de poliție vor ajunge și alte aproximativ 20 de pachete de țigări, pe care o persoană le oferea ilegal spre vânzare la o tarabă din hala cu produse diverse, în această situație fiind întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, conform prevederilor Codului Vamal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Medicul Ramona Guraliuc despre situația de la UPU: „Suntem într-un deficit mare de personal. Am depășit chiar 200 de pacienți în 24 de ore” (video)

Vineri, 28 Ianuarie 2022
296

În cadrul unei conferințe de presă susțină în cursul zilei de vineri, 28 ianuarie, la sediul Instituției Prefectului, șefa Unității de Primiri Urgențe (UPU) din municipiul Botoșa...

Accident la Dângeni. Doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-au izbit cu mașina într-un cap de pod

Vineri, 28 Ianuarie 2022
324

Doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un cap de pod de pe raza satului Strahotin, din comuna Dângeni.Potri...

Botoșănenii se pot testa împotriva infecției cu Covid-19 și în 78 de cabinete de medicină de familie (video)

Vineri, 28 Ianuarie 2022
441

Pentru a le veni în sprijin cadrelor medicale de pe Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din municipiul Botoșani, secție care a fost luată cu asalt de pacienți în ultima perioadă, 78 de...