Autoturism cu număr fals condus de un botoșănean, oprit de polițiștii de frontieră

Autoturism cu număr fals condus de un botoșănean, oprit de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Rădăuți-Prut efectuează cercetări în privința unui bărbat care conducea un autoturism pe care erau aplicate plăcuțe de înmatriculare atribuite unui alt autovehicul, anunță reprezentanții instituției.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost oprit pentru control, în cursul zilei de miercuri, pe raza localității Mitoc, de către polițiștii de frontieră de la Rădăuți-Prut.

„La controlul efectuat, în urma verificărilor specifice, colegii noștri au constatat faptul că numărul de înmatriculare aplicat autoturismului în cauză a fost atribuit unui alt autoturism, a cărui înmatriculare este suspendată”, spun autoritățile.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație sau conducerea unui vehicul pe drumurile publice cu număr fals de înmatriculare sau neînregistrat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
526

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
587

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1751

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...