Autoturism cu număr fals condus de un botoșănean, oprit de polițiștii de frontieră

Autoturism cu număr fals condus de un botoșănean, oprit de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Rădăuți-Prut efectuează cercetări în privința unui bărbat care conducea un autoturism pe care erau aplicate plăcuțe de înmatriculare atribuite unui alt autovehicul, anunță reprezentanții instituției.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost oprit pentru control, în cursul zilei de miercuri, pe raza localității Mitoc, de către polițiștii de frontieră de la Rădăuți-Prut.

„La controlul efectuat, în urma verificărilor specifice, colegii noștri au constatat faptul că numărul de înmatriculare aplicat autoturismului în cauză a fost atribuit unui alt autoturism, a cărui înmatriculare este suspendată”, spun autoritățile.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație sau conducerea unui vehicul pe drumurile publice cu număr fals de înmatriculare sau neînregistrat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Revoltă la IȘJ Botoșani. O delegație a profesorilor și părinților de la Liceul Teoretic „Dr. Mihai Ciucă” din Săveni și-au exprimat nemulțumirile cu privire la desființarea clasei a V-a (FOTO&VIDEO)

Joi, 20 Ianuarie 2022
1180

După ce în cursul zilei de miercuri, mai multe cadre didactice și părinți ai căror copii învață la Colegiul „Mihai Eminescu” din municipiul reședință de județ au pro...

Minora dispărută de acasă a fost identificată în apropierea Gării din Botoșani

Joi, 20 Ianuarie 2022
590

Andreea Iasmina Lupu, minora care a plecat de acasă în noaptea de 19 spre 20 ianuarie, a fost identificată de către polițiștii botoșăneni, în cursul zilei de joi, 20 ianuarie, ...

„Zeul Măcelului”, un spectacol ce prezintă tipologiile oamenilor din zilele noastre

Joi, 20 Ianuarie 2022
195

Și duminica este zi de teatru. Pe 23 ianuarie, de la ora 18:00, se va juca spectacolul „Zeul Măcelului”, în regia lui Erwin Șimșensohn.„Zeul Măcelului” prezintă...