Primarul care a promis 2.000 de euro oricui se muta in localitatea lui s-a razgandit: Va rog, opriti-va!

Primarul care a promis 2.000 de euro oricui se muta in localitatea lui s-a razgandit: Va rog, opriti-va!

Daniele Galliano, primarul din Bormida, sat sarac din Italia, promitea recent cate 2.000 de euro oricui ar vrea sa se mute in localitatea sa. In scurt timp, edilul s-a razgandit din cauza cererii foarte mari.

Problema a aparut dupa ce in doar cateva zile peste 17.000 de persoane din intreaga lume au facut cereri pentru a se muta in Bormida, potrivit Ziare.com, citând Daily Mail.

Astfel, primarul a revenit cu o postare pe Facebook in care a transmis ca ideea sa a fost doar o sugestie si le-a cerut oamenilor sa nu mai trimita cereri catre primarie. Mai mult, edilul a sters primul mesaj in care anunta oferta.

Satul Bormida se afla in regiunea Liguria din Italia si are 394 de locuitori. Initial, primarul anuntase ca cei care se vor muta aici vor primi 2.000 de euro si case cu chirie de maxim 50 de euro.

"Suntem o comunitate mica, dar foarte primitoare. Oricine e binevenit sa locuiasca aici. Avem muntele si marea aproape, aerul e curat, stilul de viata e foarte sanatos", spunea atunci Daniele Galliano.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...