Primăria organizează un concurs de idei pentru patru sensuri giratorii din oraș

Primăria organizează un concurs de idei pentru patru sensuri giratorii din oraș

Primăria municipiului Botoșani organizează un concurs de soluții sau idei pentru îmbunătățirea peisagistică a patru sensuri giratorii din oraș, fiind invitați artiștii plastici, elevii majori, studenții locuitori cu capacitate deplină de exercițiu și persoanele juridice, anunță instituția, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, soluțiile se referă la sensurile din intersecțiile Tudor Vladimirescu – Împărat Traian, Str. Griviței – Tudor Vladimirescu, Mall Uvertura City și Octav Onicescu – Împărat Traian.

„Scopul concursului este reprezentat de implicarea comunității locale și obținerea de din Municipiul Botoșani, selectate ca obiective de investiții în cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală a Municipiului Botoșani. Soluția/ideea câștigătoare va fi cuprinsă în tema de proiectare necesară elaborării Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție privind etapele de elaborare și conținutul-cadru al documentațiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiții finanțate din fonduri publice”, precizează reprezentanții Primăriei.

Dosarele de înscriere se vor depune la Registratura instituției, direct sau expediat prin serviciul poştal sau de curierat rapid, până pe 22 martie, la ora 10:00.

 

Spune-ne opinia ta