(Foto) Proiect unic în Botoșani: doi oameni cu suflet mare s-au reunit pentru ajutorarea oamenilor defavorizați și a animalelor sărmane

(Foto) Proiect unic în Botoșani: doi oameni cu suflet mare s-au reunit pentru ajutorarea oamenilor defavorizați și a animalelor sărmane

   Sursă foto: Facebook - Daniel Câșlariu, Trio.Vet

Situația disperată în care se află  mii de familii din județul nostru continua să atragă atenție Asociație „Grup Civic” Botoșani, dar și  medicilor veterinari din cadrul clinicii Trio.Vet, recunoscuți pentru importanța pe care o acordă animalelor fără stăpân  și copiilor proveniți din familii defavorizate.

De-a lungul timpului, actele lor de binefacere nu au rămas neobservate iar implicarea de care au dat dovadă a condus la realizarea unor proiecte frumoase, dăruind speranță persoanelor greu încercate de viață  și schimbând în bine soarta animalelor fără stăpân.

De aici a pornit colaborarea admirabilă între cei doi oameni cu suflet nobil, Daniel Câșlariu, coordonatorul Asociației „Grup Civic” Botoșani și medical veterinar Daniel Bejinariu, din cadrul clinicii Trio.Vet Botoșani.

Aceștia au ajuns, duminică, la 15 familii din comuna Mihălășeni, județul Botoșani, cu alimente, jucării, articole de îmbrăcăminte și hrană sau căsuțe noi pentru animalele întâlnite aici.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu, duminică am ajuns în comuna Mihălășeni la un număr de 15 familii cu alimente, dulciuri,j ucării, hăinuțe, papucei dar de această dată lângă noi, au venit o echipa de oamenii minunați care au hrănit animalutele din curțile celor 15 familii ba mai mult, unde a fost nevoie, au lăsat câte o căsuța nouă pentru căței.

De data aceasta pot să spun că a fost o acțiune nemaipomenită deoarece, lângă Asocoația „Grup Civic” Botoșani,  a fost și o echipă extraordinară a domnului doctor veterinar, Daniel Bejinariu,  și anume oamenii frumoși din familia Triovet”, a declarat Daniel Câșlariu, coordonatorul Asociației „Grup Civic” Botoșani.

Frumoasa cooperare dintre cei doi a început cu scopul de a ajuta, pe de o parte, oamenii sărmani ai județului dar și acele suflete nevinovate care depind de ajutorul și de dragostea oamenilor.

„Ne-am dat mâna într-o colaborare frumoasă cu Asociația „Grup Civic” Botoșani, pentru un proiect unic pentru zona noastră, de ajutorare a oamenilor și animalelor proveniți din medii defavorizate. De ce am considerat că este nevoie de asemenea proiect? Răspunsul este simplu: în spatele sărăciei, întotdeauna există animăluțe a căror destine sunt de zeci de ori mai triste decât ale oamenilor”, a transmis medicul veterinar, Daniel Bejinariu.

Acțiunea celor doi oameni cu suflet mare, Daniel Câșlariu și Daniel Bejinariu, reprezintă primul proiect de acest fel din județul Botoșani, în care sunt ajutați atât cetățenii mai puțin norocoși dar și animalele, victime ale nepăsării și maltratării oamenilor.

Persoanele care vor să ajute acțiunea Asociației „Grup Civic” Botoșani și a cabinetului veterinar Trio.Vet, o pot face donând în conturile puse la dispoziție:

IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.

IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.

IBAN-UL contului curent in GBP deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO08BTRLGBPCRT0530156401.

Pentru Asociația „We Care About Strays” (cabinetul veterinar Trio.Vet), contul IBAN este:

RO69RZBR0000060018778836, titular Asociația „We Care About Strays”.









 

 

 

Spune-ne opinia ta