Povestea dispariției lui Raj, familia din Botoșani îl caută cu disperare! ”Nu-i stă în fire să facă așa ceva!”

Un tânăr de 33 de ani, din municipiul Botoșani, este dat dispărut după ce, de mai bine de o lună de zile, familia nu mai reușește să îi dea de urmă.

Pe 14 septembrie 2024, Raj Ispir ar fi ajuns în București, din Belgia, însă după momentul în care și-a anunțat familia că a ajuns in țară nu a mai putut fi contactat.

Raj are păr șaten, ochi căprui, 1,70 m înălțime, aproximativ 80 de kg. Acesta are tatuaje pe ambele mâini.

Rudele de la Botoșani sunt în alertă, mai ales că nu înțeleg ce s-a întâmplat cu Raj după telefonul din 14 august.

Cumnata tânărului de 33 de ani a postat pe Facebook povestea disparției lui Raj, spunând că singura informație certă pe care o aveau era că a fost adus în țară de un ”Domn Adrian”.

”Domnul Adrian este patronul unei firme de transport, l-am contactat printr-o altă persoană pentru a-mi aduce cumnatul din Belgia în Botoșani. Însă domnul Adrian a ales să-l abandoneze în București, luându-i banii înaintea finalizării cursei, respectiv suma de 170 euro, asta nu ar fi problema cea mai gravă. Însă din momentul în care cumnatul meu ne-a contactat spunându-ne că vor să-l abandoneze în București, de atunci are telefonul închis, nu am mai reușit să-l contactăm deloc”, povestește cumnata lui Raj.

La ultima convorbire, tânărul a spus că că șoferul vrea sa-l scoată din mașină, spunându-i că atât a fost cursa pentru el.

”Am încercat să luam legătura cu Domnul Adrian, pentru a afla ce s-a întâmplat cu cumnatul meu, acesta la început ne-a spus că se interesează și ne va anunța ce află”.

Însă, la scurt timp, când a fost din nou contactat, ”Domnul Adrian” a avut o cu altă atitudine:

”După o perioadă când am revenit tot noi la el, a început să nu mai recunoască nimic, să spună că noi (familia) suntem nebuni, că el nu a luat nicio persoană din Belgia și să nu-l mai deranjăm, a devenit foarte recalcitrant la telefon. Noi acum ne rugăm la Dumnezeu să-l găsim bine și nevătămat. Ceva s-a întâmplat cu el, nu-i stă în fire să facă așa ceva, dacă ar fi rămas fără baterie sau telefon, știm sigur că ar fi căutat prin orice mijloc să ne contacteze și să ne anunțe ce este cu el”, au mai spus rudele lui Raj.

Poliția din Botoșani roagă cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...