Polițist anchetat după ce a condus sub influența alcoolului și a produs un accident

Polițist anchetat după ce a condus sub influența alcoolului și a produs un accident

Un agent de poliție, din județul Botoșani, este cercetat penal după ce ar fi produs un accident rutier pe fondul unei alcoolemii de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, scrie Agerpres.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) din Botoşani, Delia Nenişcu, accidentul a avut loc, sâmbătă, pe strada 1 Decembrie din municipiul Dorohoi, iar martorii au sunat la 112.

„Echipajul de poliție dirijat la fața locului a identificat pe strada indicată de apelant un autoturism răsturnat în afara părţii carosabile, precum şi conducătorul auto, un tânăr de 27 de ani, din municipiul Dorohoi. În urma incidentului a fost avariat doar autoturismul, conducătorul auto neavând nevoie de îngrijiri medicale. Tânărul de 27 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. (...) Având în vedere calitatea conducătorului auto, conducerea Inspectoratului a dispus declanşarea cercetării prealabile faţă de acesta", a afirmat Nenişcu.

În acest caz, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului, urmând ca, în funcţie de rezultatele acestora, să fie dispuse măsuri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
15

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
28

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
55

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...