Peste 70 de botoșăneni au amendați pentru deplasări nemotivate temeinic, în ultimele 24 de ore

Peste 70 de botoșăneni au amendați pentru deplasări nemotivate temeinic, în ultimele 24 de ore

În județul Botoșani, în ultimele 24 de ore, 75 de persoane au fost sancționate pentru nerespectarea restricițiilor de circulație, valoarea amenzilor cumulate depășind 170.000 de lei.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, polițiștii au acționat în teren, in sistem integrat, alături de celelalte structuri de ordine si siguranță publică pentru prevenirea și combaterea criminalității.

„Astfel, aceștia au efectuat verificări pentru respectarea normelor legale impuse in contextul stării de urgență, ocazie cu care s-au aplicat 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 200.000 de lei, dintre care 70 de sancțiuni in valoare de peste 170.000 de lei pentru nerespectarea restricțiilor de circulație”, precizează reprezentanții IPJ Botoșani.

În ultimele 24 de ore, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Botoşani, 109 jandarmi au participat la misiunile organizate în contextul stării de urgență.

„Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoşani au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului SARS CoV 2 (filtre, asigurare ordine publică la centre de carantină, misiuni de ordine publică, verificări persoane izolate la domiciliu, însoțire convoaie)”, detaliază reprezentanții IJJ Botoșani.

Potrivit acestora, au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație impuse de ordonanțele militare.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
302

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...

Lecția de viață a afaceriștilor cu magazin în Botoșani: ”Frații noștri mai mici s-au sacrificat pentru ca noi să putem face o facultate!”

astăzi, 10:11
105

Firma Dedeman a fost ridicată de doi frați, Dragoș și Adrian Pavăl, născuți într-un sătuc din județul Suceava. Dragoș, cel mai mare dintre frați, a fost îndemnat să meargă la ...

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
119

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...