Maternitatea din Botoșani a primit donații din partea unei asociații caritabile din București

Maternitatea din Botoșani a primit donații din partea unei asociații caritabile din București

În urmă cu câteva zile, Maternitatea din Botoșani a beneficiat de sprijinul Asociației Caritabile „Marius și Prietenii”,  personalul medical din cadrul unității primind o donație consistentă de materiale de protecție.

Marius Simionică, fondatorul acestei asociații, este un tânăr din București care s-a implicat într-o importantă campanie de donare a materialelor de protecție către personalul medical din România urmând ca, în viitorul apropiat, să-și îndrepte atenția și spre bătrânii care trec, în această perioadă, prin momente de cumpănă.

„Gata prieteni, misiunea noastră pentru personalul medical în a-i ajuta cu materiale de protecție se încheie aici, la spitalul din Botoşani (80 de combinezoane, 500 de măști, 80 de viziere, 30L dezinfectant, 15L săpun lichid, 30 bax-uri de pamperși și 3 cutii de produse pentru nou-născuți). Aici, unde am întâlnit probabil și cel mai minunat grup de medici/asistenți.

A fost Bucuresti, Țăndarei, Moreni, Ilfov, Tulcea, Târgu Mureș, Iași și Botoşani. Au fost +11 spitale si 3 servicii de Ambulanță, au fost +9.000 de măști, +1000 de combinezoane și halate, +500 litri de dezinfectant iar acolo unde au fost secții de Pediatrie am dus in total peste 300 de bax-uri cu pamperși, șervețele umede si produse de igiena pentru bebeluși și copii. Cam atât am putut sa facem noi, Marius & Prietenii.

Ce urmează? Dacă am dat o mână de ajutor peronalului medical este timpul sa facem puțin si pentru bătrânii care pe zi ce trece sunt într-o situație tot mai grea...de marți voi reveni cu amănunte si ne vom implica și în asta”, a scris Marius Simionică pe contul personal de Facebook.

(Anca Savel)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
93

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
29

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...

Doliu în Educația botoșăneană: ”Cuvintele sunt de prisos acum, în fața unei astfel de vești…” (Foto)

astăzi, 10:35
1248

Cu profundă tristețe, colectivul Grădiniţei cu Program Prelungit ”Şotron” din Botoşani anunță dispariția unei colege. Educatoarea Gica Stanciu s-a stins din viață după o carier...