Ordin de protecție emis de polițiști, după ce o tânără a fost amenințată și lovită de propria mamă

O tânără, în vârstă de 20 de ani, a obținut ordin de protecție provizoriu, după ce aceasta a fost amenințată și lovită chiar de propria mamă.

Ordin de protecție emis de polițiști, după ce o tânără a fost amenințată și lovită de propria mamă

S-a întâmplat în județul vecin. Tânăra s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Rădăuți, din județul Suceava, și a sesizat faptul că vineri, în jurul orei 20:45, a fost lovită și amenințată cu acte de violență de către mama sa, în vârstă de 54 de ani.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că tânăra locuiește singură într-un apartament proprietatea mamei sale, situat în municipiul Rădăuți. Din luna decembrie a anului 2022, tânăra are o relație de prietenie cu un băiat, lucru cu care mama sa nu este de acord, astfel între acestea au avut loc mai multe discuții contradictorii.

Vineri seară, în jurul orei 20:45, în timp ce tânăra de 20 ani se întorcea de la muncă, s-a întâlnit pe stradă cu mama sa, iscându-se un conflict, femeia de 54 de ani lovind-o pe fiica sa și adresându-i amenințări care i-au creat o stare de temere.

În urma completării formularului de evaluare a riscului s-a stabilit faptul că există risc asupra vieții și integrității victimei, astfel că polițiștii au emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile”, precizează reprezentanții IPJ Suceava.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „amenințare ” și „violență în familie”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
13

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
70

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
22

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...