O proaspătă mamă are nevoie de sânge pentru a trece cu bine peste o situație critică

O proaspătă mamă are nevoie de sânge pentru a trece cu bine peste o situație critică

O proaspătă mama are nevoie de sânge pentru a rezolva problemele medicale apărute imediat după nașterea fetiței sale, Ecaterina.

Femeia nu se află în stare gravă însă are nevoie de o trasnsfuzie de sânge, grupa AB4, Rh negativ, grupă rară, indisponibilă momentan.

Ana Ochiana este membru activ al Asociației Studenților Creștini Ortodocși (ASCOR), filiala Iași.

Se poate dona și astăzi la Centrul de Transfuzie sau începând de săptămâna viitoare, în intervalul orar 7:00 - 13:00.

„Dacă aveți această grupă și Rh sau cunoașteți pe cineva, vă rog să mergeți astăzi să donați la Centrul de Transfuzie, cu mențiunea „pentru Ana Ochiana”.

Doritorii o pot apela pe Roxana Afloarei (0740.797.810) pentru mai multe detalii. Vă rugăm să o pomeniți în rugăciune ca să se recupereze cât mai repede să poată avea grijă de bebelușa ei”, este apelul transmis de Vlad Plăcintă, coordonatorul Asociației „Salvează o inimă”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Elevii nu mai sunt obligați să poarte masca în curtea școlii, de săptămâna viitoare

Sâmbătă, 15 Mai 2021
217

De săptămâna viitoare, elevii  nu vor mai fi obligați să poarte mască de protecţie în curtea şcolii, însă regula pauzelor decalate se va aplica în continuare, pent...

Amețit de aburii alcoolului, un bărbat fără permis a intrat cu mașina în pubela de gunoi

Sâmbătă, 15 Mai 2021
1744

La data de 15 mai 2021, polițiștii Biroului Rutier au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 44 de ani, din județul Argeș,  cercetat sub aspectul comiterii i...

Ultimul mesaj transmis de medicului Radu Nevinglovshi înainte de a muri: „De ce se tem oamenii de doctori? Voi știți mai bine.”

Sâmbătă, 15 Mai 2021
2651

Psihiatrul botoșănean, Radu Nevinglovshi, a transmis un mesaj tulburător pe blogul său personal cu o lună înainte de a muri de Covid-19.Șirul evenimentelor tragice a început în familia me...