O asistentă socială din Botoșani, premiată în cadrul Galei Excelenței în Asistență Socială! (foto)

Evenimentul se află la a X-a ediție și a avut loc la Ateneul Român din București.

O asistentă socială din Botoșani, premiată în cadrul Galei Excelenței în Asistență Socială! (foto)

Gianina Maria Catană activează la Primăria comunei Vorona de peste 10 ani și, marți seară, a câștigat marele premiu la secțiunea „Asistentul social din mediul rural” în cadrul Galei Excelenței în Asistență Socială.

Evenimentul se află deja la a X-a ediție. Din județul Botoșani au fost nominalizate două asistente sociale: Gianina Maria Catană, care a și câștigat premiul la categoria la care a concurat și Liliana Ștefancu, care activează de mai bine de 10 ani la Primăria Vârfu Câmpului, unde a derulat activități și a înființat două servicii sociale în comună, ea fiind nominalizată la categoria „Asistentul social din domeniul asistenței sociale comunitare”.

„Felicitări din suflet colegei noastre Gianina Catană care, în seara aceasta, în cadrul Galei Excelenței în Asistență Socială (ediția a X-a) – organizată an de an la Ateneul Român București, a câștigat marele premiul la secțiunea asistentul social care activează în mediul rural. Felicitări!”, i-au transmis colegii din asistență socială din Botoșani.

Despre Gianina Maria Catană, redacția Știri.Botoșani.Ro scria în urmă cu o lună de zile că s-a făcut remarcată în ultimii ani, implicându-se în tot felul de activități și acțiuni pentru comunitatea din Vorona și nu doar.

De exemplu, la Vorona am avut anul trecut câteva acțiuni foarte frumoase pentru promovarea profesiei de asistent social în rândul copiilor care urmează să se orienteze profesional și au avut chiar succes. Am avut o activitate împreună cu Gianina la Liceul din Vorona despre violența în familie, iar implicarea ei personală a fost substanțială”, ne declara în luna februarie Lăcrămioara Radu, șef Serviciu în cadrul CNASR – Sucursala Botoșani.

Evenimentul a avut loc pe 19 februarie la Ateneul Român și a fost prezentat de Andreea Marin, Ambasadorul Excelenței în Asistență Socială. Momentul artistic a fost oferit de Soprana Irina Baianț, una dintre cele mai populare soprane ale României.



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
14

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
151

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
66

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...