Munca membrilor Asociației Happy dă roade din nou. Un om al străzii a fost angajat la o firmă de curierat din Botoșani

Munca membrilor Asociației Happy dă roade din nou. Un om al străzii a fost angajat la o firmă de curierat din Botoșani

Reprezentanții Asociației Happy, cea care și-a îndreptat întotdeauna atenția către oamenii fără adăpost din Botoșani, s-au implicat activ în viața acestor persoane și a făcut tot ce le-a stat în putință pentru a le schimba destinul în bine.

La începutul acestei ierni, membrii Asociației Happy lansau numeroase apeluri umanitare populație de a oferi hrană caldă persoanelor fără adăpost. Cetățenii urbei s-au mobilizat exemplar, astfel încât zilele reci au trecut cu bine, mai ales din acest punct de vedere.

De curând, membrii asociației au decis să integreze în societate și această categorie defavorizată a populație, cu precădere cei ieșiți din sistemul de protecție socială, al căror viitor nu suna promițător.

Însă acest demers era împiedicat de condițiile de trai ale acestor persoane. Mulți angajatori le refuzau dreptul și dorința de a munci, fiind catalogați drept „boschetari”, „bețivi”, sau „leneși”.

Apelul Asociației „Happy” către agenții economici din Botoșani, de a angaja și această categorie de populație, nu a trecut neobservat, iar în cele din urmă au venit și primele vești bune: pentru Andrei, cel de-al treilea tânăr cazat la Happy, traiectoria vieții i se va schimba de astăzi în bine. Băiatul a fost angajat la o firmă de curierat, iar de luni va începe munca în depozit.

„18 februarie 2021, poate fi ziua în care viața lui Andrei, căci așa îl cheamă pe al cel de-al treilea băiat pe care l-am cazat la Happy, a luat o altă întorsătură!

Compania FAN Courier i-a oferit un job !

De luni, Andrei va începe munca în depozitul firmei de curierat !

Este primul lui job în adevăratul sens al cuvântului. Îi ținem pumnii, îl sprijinim și sperăm din tot sufletul să reușească să treacă peste toate problemele cu care s-a confruntat încă de mic copil! Este un început!”, au transmis reprezentanții Asociație „Happy”.

Membrii asociație au lansat un apel agenților economici din Botoșani, de a acorda o șansa la angajare și celor din această categorie defavorizată, pentru că astfel vor contribui la schimbarea în bine a destinului lor. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

O proaspătă mamă are nevoie de sânge pentru a trece cu bine peste o situație critică

Vineri, 16 Aprilie 2021
476

O proaspătă mama are nevoie de sânge pentru a rezolva problemele medicale apărute imediat după nașterea fetiței sale, Ecaterina.Femeia nu se află în stare gravă îns...

Inițiativă minunată pentru prematurii aflați la Maternitatea din Botoșani: botoșei, căciulițe și caracatițe pentru micii luptători (FOTO)

Vineri, 16 Aprilie 2021
158

Patru femei din Botoșani au avut minunata idee de a croșeta diferite articole pentru prematurii internați la Maternitatea din Botoșani.Din proprie inițiativă, cele patru doamne au realizat c...

Florentina Denisa, copila rămasă orfană la doar 14 ani, are nevoie de ajutorul semenilor (FOTO)

Vineri, 16 Aprilie 2021
1524

Pentru Florentina Denisa, o fată  în vârstă de doar 14 ani din comuna Avrămeni, județul Botoșani, viața a însemnat un lung șir de necazuri și lacrimi, fără prea multe ...