Munca Asociației „Grup Civic” Botoșani, recunoscută la nivel național

Munca Asociației „Grup Civic” Botoșani, recunoscută la nivel național

Daniel Câșlariu, liderul Asociației „Grup Civic” Botoșani, a anunțat că asociația pe care o conduce s-a calificat în finala Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, pentru premiul „Instituția anului”.

„Țin să vă anunț cu bucurie în suflet că astăzi (nr. luni), datorită dumneavoastră, am ajuns în FINALA Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială – ediția a VII-a.

Voturile pe care dumneavoastră mi le-ați acordat cu încredere, au dus Asociația GRUP CIVIC Botoșani pe locul al II-lea pe țară și automat ne-am calificat în Finala pentru Premiul „Instituția Anului”, a declarat Daniel Câșlariu.

Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială  este singurul eveniment național ce recompensează performanța celor care lucrează în acest domeniu, ca parte a unei campanii prin care se urmărește punerea în valoare a profesiei de asistent social.

Evenimentul de anul acesta va fi găzduit de Andreea Marin, Ambasadorul Excelenței în Asistență Socială iar momentul artistic al serii va fi asigurat de Loredana și Agurida Band.

„Astăzi, poate pentru prima dată în viața mea, sunt stăpânit de emoții foarte mari. Spun asta pentru că vă recunosc sincer, nu am visat niciodată în viața mea că voi ajunge aici, unde sunt acum, datorită domniilor voastre. Nu mi-am dorit nimic, niciodată, pentru binele personal.

Indiferent ce loc voi câștiga – I, II sau III, eu sunt fericit că am ajuns aici și mă mândresc că Botoșaniul meu drag, cu oamenii lui buni, se află în FINALĂ.

Mulțumesc de asemenea doamnei director Felicia Mihai, pentru nominalizarea la Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială”, a transmis Daniel Câșlariu, președintele asociației „Grup Civic” Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta